Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell viselkedni olyankor ha a férj kulonkoltozik mikor felelőtlensége miatt tarthatatlanná válik otthon a helyzete, majd még ő diktálna feltételeket, hogy mikor maradna együtt?
Ezt bebukta ,most már nem jön össze neki ,hogy engem alázva addig feszegeti a határokat amíg csak teheti,abszolút megbízhatatlan sajnos ,nincs kötelességtudata ,felelőssége.
Ilyenkor hogy kell viselkednem ha találkozunk ,hogy együtt intézzük dolgokat anyagi függetlenedés,válás miatt?
Haragszom rá ...olyan nehéz nekem intelligensen ,kedvesen viselkedni,amire képes vagyok az közömbösen,érzéketlenül intézkedni.
Ezelőtt mindent úgy csinált ahogy akart onfeju volt ,most részletesen beszámolna a dolgairól,hiába mondom,hogy ezek már nem rám tartoznak .
Össze van törve teljesen az látszik rajta,de elviselhetetlen mértékű volt a makacssága ,felelőtlensége.
Nevetséges szabályokat köt ki ,hogy mely esetben hajlandó együtt maradni és csodálkozik,hogy nem működik ami 14 évig ment ,hogy akármit csinált elnéztem neki,csodálkozik hogy,hogy miután elköltözött nem könyörgtem vissza mint már többször
*miután elköltözött nem könyörgtem vissza mint már többször
Te könyörögtél egy ilyen embernek és nem egyszer?
no comm.
Tudod ki...
*Nevetséges szabályokat köt ki ,hogy mely esetben hajlandó együtt maradni és csodálkozik,
ez az ember gyenge elméjű is? vagy van valami pluszos elmeproblémája is?:D
Meg mi az hogy hajlandó?:xD nevetséges, és tragikomikus...
Neked kell még ez az ember? Ez egyáltalán himnemű?gondolom megkérdezem már..:D
Első :DDD
De annyi kérdést tehet fel, amennyit akar. Főleg, ha neki így könnyebb.
Jól viselkedsz. Közömbösen és kész. Semmi hogy vagy meg stb...
Ez egy energiavámpír és igazi ingyenélő fajta lehet nagy arccal.
Jól tetted, hogy lépél.
De tudod miért van ez, mert egy kívülálló könnyen mondja, hogy hagyja ott. Neki viszont ott vannak az érzései, félelmei, gyengesége stb...
Én azért nem szoktam ilyen dolgokban tanácsod adni hozzám közelebb állónak, mert úgy sem azt fogja tenni, utána meg majd rám haragszik, amiért elhordom mindennek az illetőt. Mert volt már rá példa.
Nem kell már nekem,emellett ki akarok tartani!
Próbált a gyerekekkel rám hatni .
A munkahelyén teljesen kiakadtak rá ,mert napokig nem volt elérhető és még most sem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!