Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már féltékenyek valaha, a férjetek múltjára?
Nem tudom, mi ütött belém, de folyton arra gondolok vajon, hogyan szeretkezett, jobb volte a sex a legelső barátnőjével.
6 éve vagyunk együtt, eddig ilyesmi fel sem merült bennem, ugy érzzem magam mint egy féltékeny tini.
Meg akarok szabadulni ettől, de nem megy.
Kérdezztem is a férjemet, erről arról, és azt mondja, már nem érdekli a múlt, minket szeret, és velem a legjobb az ágyban is.
Utolsó! A kérdező nyilván a normális kapcsolatokra volt kíváncsi...
Az elején jobban téma volt, de akkor sem éreztem, hogy bármiben gátolna az ex. Most már szóba sem jön. Néha el is felejtem, hogy volt neki más. :)
25N
Kedves Fruzsicica, nem értettem azt a privát üzenetet.
Nem érdekel a férjed makkja.
Egy valaki azt irta, tartsam magamba...és igaza volt, ha gondoltam is a múltjára, nem nyagatam hanem magamba tartotam és már nem is gondolok annyit az exére, aki az első volt a férjemnek, és inkább ez fájt, mert arra gondoltam lehet még szereti, de annak már 11 éve.
Es pár napja, azt mondta a férjem ,"téged szeretlek, azért vagy a feleségem, és ne gondolj többet a múltra, mert már én rég lezártam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!