Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Folytassam a házasságom?
9 éve vagyunk együtt a párommal.14 voltam mikor elkezdtünk járni..ő volt az egyetlen férfi az életemben..
Másfél éve összeházasodtunk,oda költöztünk anyósékhoz,átalakítottuk a házat,beleöltünk több ezer eurót.Fél évvel később párom idegrohamot kapott mert ő már nem tud együtt élni a szüleivel..
Rábólintottam a költözésre..elpakoltunk a nagymamámhoz mert sajátra nem lett volna pénzünk...Két hónap múlva párom felmondott munkahelyén.5hónapig itthon volt,3 munkát visszamondott mert nem tetszett neki,közben adta az ártatlant h őt megeszi az ideg h nem dolgozik,meg h a mama mindig láb alatt van..eközben anyósomékkal ment a háború amiért elköltöztünk..apósom le is kur..zott..de még ezek után is fizettük nekik a számlákat,igaz 60évesek,de munkaképesek csak lusták..apósom iszik is..Tehát h tisztán lássuk a dolgokat én azért dolgoztam 5 hónapig egyedül h az ő számlájukat fizessem,közben mikor hazahoztam a fizetésem párom úgy beosztotta h magamra egy centet nem tudtam költeni..
Végsztorinak hozzá teszem h diszkóba soha nem jártunk,külön bulizni soha nem jártunk,mindig együtt voltunk..
Évek óta csak hétvégén élünk nemi életet,az is kb 15 perces.
Az utóbbi év történései annyira kiábrándítottak h legszivesebben elmenekülnék,szólni sincs hozzá kedvem..gyerek nincs és tervezni sincs kedvem..
23 éves vagyok..valami mégis visszatart a válástól..
Ha valaki járt már az én cipőmben..kérem adjon tanácsot!!
Nem kel sajnálni hid el hogy nélküled is ugyan olyan lesz mint az apja ha ott vagy az csak azt jellenti hogy van egy eltartója neki és a családjának is.
A párod már bizonyitota hogy nem képes elviselni a munkahelyi streszt és ez idővel csak rosszabb lesz elkezd inni, és az ég ovjon ha teherbe esel és kiesik a fizud mert hogy ő csak hisztizni fog az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!