Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Folytassam a házasságom?
9 éve vagyunk együtt a párommal.14 voltam mikor elkezdtünk járni..ő volt az egyetlen férfi az életemben..
Másfél éve összeházasodtunk,oda költöztünk anyósékhoz,átalakítottuk a házat,beleöltünk több ezer eurót.Fél évvel később párom idegrohamot kapott mert ő már nem tud együtt élni a szüleivel..
Rábólintottam a költözésre..elpakoltunk a nagymamámhoz mert sajátra nem lett volna pénzünk...Két hónap múlva párom felmondott munkahelyén.5hónapig itthon volt,3 munkát visszamondott mert nem tetszett neki,közben adta az ártatlant h őt megeszi az ideg h nem dolgozik,meg h a mama mindig láb alatt van..eközben anyósomékkal ment a háború amiért elköltöztünk..apósom le is kur..zott..de még ezek után is fizettük nekik a számlákat,igaz 60évesek,de munkaképesek csak lusták..apósom iszik is..Tehát h tisztán lássuk a dolgokat én azért dolgoztam 5 hónapig egyedül h az ő számlájukat fizessem,közben mikor hazahoztam a fizetésem párom úgy beosztotta h magamra egy centet nem tudtam költeni..
Végsztorinak hozzá teszem h diszkóba soha nem jártunk,külön bulizni soha nem jártunk,mindig együtt voltunk..
Évek óta csak hétvégén élünk nemi életet,az is kb 15 perces.
Az utóbbi év történései annyira kiábrándítottak h legszivesebben elmenekülnék,szólni sincs hozzá kedvem..gyerek nincs és tervezni sincs kedvem..
23 éves vagyok..valami mégis visszatart a válástól..
Ha valaki járt már az én cipőmben..kérem adjon tanácsot!!
Az utolsóhoz szólnék:anyósomékról azt kell tudni,h mialatt náluk laktunk,ők 5kor keltek,kimentek kicsit szöszmötölni a kertbe,majd 9kor megreggeliztek,és mentek aludni..én fél 2kor hazaértem a munkából,ekkor ők még aludtak,megfőztem,jöttek ebédelni,majd mint aki jól végezte dolgát mentek és folytatták a pihenést.Délután 6felé kimentek ismét a kertbe,8kor befelé és vacsora,majd pihenés.
Itt nem azon volt a hangsúly h párom rosszkor ment,hanem h pont ekkor a telefont is kikapcsolták.Gondolom az ablakból nézték h párom nem birt bemenni..
Ez a lényeg,nem pedig h szegények aludtak!!
11: Akkor elmondom, hogy anyuhoz, akihez naponta megyek mindig ugyanabban az időben, mert 200 m-re lakik, csak úgy megyek, hogy felhívom, hogy mehetek-e. És ha valakihez nem naponta megyek megszokott időben, akkor LEGKÉSŐBB előtte való nap megkérdezem, hogy mehetek-e, és tudnak-e fogadni.
Vegyük észre, hogy ráadásul úgy mentetek váratlanul, hogy nincs is kulcsotok a kapuhoz....
Tulajdonképen nem tudom h sodródtunk el ennyire a téma lényegétől..!!
Anyóséknál szinte minden napos vendégek voltunk.A zár rossz volt,ezért egy biciklizárral volt bezárva mindig,amihez kulcsunk volt,most pedig kettő lakat volt rajta..ismétlem lakat..nem e ba..gatás véletlen?
Nem térek el a témától. Ne folytasd a házasságodat.
A dolog pofon egyszerű, add be a válást, a férjed meg menjen vissza a saját családjához lakni. Egyébként is útban van neki a mama...
9 év hosszú időnek tűnhet, de az az igazság, hogy 9 év alatt nem ismertétek meg egymást - mert az alatt az idő alatt mindketten gyerekek voltatok és változtatok. Nem tudtad meg 9 év alatt, hogyan áll a munkához (mert sosem dolgozott), hogyan áll a családhoz (mert még nem éltetek velük együtt) vagy hogyan áll valójában a párkapcsolattal járó felelősséghez (mert még nem laktatok együtt). Nem volt az életeteknek egyfajta jól begyakorolt rendszere, ami a felnőtt embereknél megvan.
Úgyhogy most, 9 év után kellett rájönnöd, hogy bakot lőttél, mert ez az ember nem alkalmas a házasságra. Panaszkodik, nem dolgozik (több ajánlatot is visszautasított, valószínű, hogy büdös neki a munka), eltartatja magát, tiszteletlen, nem tud érted kiállni a szüleivel szemben és nem tudja normálisan kezelni a stresszt.
Fiatal vagy, van munkád, van hol laknod. Kezdj új életet, mert ez így rettenetes.
Sok sikert.
Köszönöm az utolsónak!!
Az ismerőseim közül,aki kicsit is idősebb nálam,mindenki azt mondja h a világ legnagyobb birkája vagyok h mindent eltűrök!!
Csak sajnos mindig megesik a szivem rajta..mi lesz vele ha vissza kell menni az anyjáékhoz..meg ilyenek,csak erre tudok gondolni!!
Valószínűleg még segítesz is neki azzal, ha kidobod. Egyszer neki is a saját lábára kell állnia. Ha folyton fogod a kezét, sosem fog rákényszerülni.
Persze, egy darabig elég rossz lesz neki, de talán elég erős lesz, hogy végül megszabaduljon azoktól, akik bántják.
én anyukám is ezért nem rúgta ki apámat, hogy jajszegény mi lesz vele
Aztán amikor apám lelökte őt a lépcsőn szépen kidobta és mi történt? Apám jól elvan most az anyjánál és él mint marci hevesen.
Szóval ne parázz mi lesz vele,nem neked kell gondoskodnod róla mert ezért vannak a szülei,plusz már nem is szerelmes beléd csak teszi a szépet mert kell aki eltartsa.
Tegnap megmondtam neki h ez így nem mehet és fontolgatom a szétköltözést..
Összeomlott..mondogatta h adjak még egy esélyt,próbáljuk meg,én vagyok a mindene,nem tudna nélkülem élni..Zokogott..
Ma ismét átbeszéltük..hiába mondtam neki h szükségem van egy kis magányra,addig addig h végül megsajnáltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!