Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nö létemre megütöttem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nö létemre megütöttem a férjem? (! )

Figyelt kérdés
Már évek òta szídja a szüleim (az ö szülei szentek és sérthetetlenek!) és tegnap nem bírtam tovább hallgatni, lekevertem neki egyet. (évekig az én szüleimnél laktunk amiért a szüleimnek egy fillért nem kellett fizetniük, és a mai napig rengeteget köszönhet nekik.) Meglepödött rendesen. Ma úgy tesz mintha minden rendben volna. Viszont bennem semmi nincs rendben, egy szót sem szòlok hozzá. Tényleg évek óta szídja a szüleim, én emiatt sok tüz között örlödöm, és gyakran én szégyenlem magam amiatt ahogy pl édesanyámmal beszél. Miért nem bántam meg hogy lekevertem neki egyet?
2013. nov. 15. 14:04
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
23%

"45-ös. Engem még nem pofozott fel nő, de eddig még férfi sem. Nem tudom, hogy honnan vetted ezt a teóriát, de feltételezem, hogy van ebben saját tapasztalatod. Én a válaszodat kötözködésnek veszem és ha kívánod személyesen is szájon váglak."

Na, ez nekem felhívás volt keringőre!

Hol és mikor te senkiházi?

2013. nov. 16. 09:31
 52/57 anonim ***** válasza:

Jól tetted kérdező! Senkinek nincs joga ahhoz hogy más embert szidjon, főleg nem a párod szüleit. Én is laktam anyóssal, nem volt egy leányálom, szoktam panaszkodni a páromnak, de soha nem mertem volna leszidni őt.

Egyébként barátnőmmel is ezt műveli a férje, meg sok minden mást, nem is értem hogy ezt miért tűri. Mások előtt megalázza. Mondjuk ő ha megütné a pasit, tuti kamatostul kapná vissza.

A lényeg hogy megérdemelte. A kérdés csak az, hogy a helyzet ezután változik-e, és ha nem akkor fogod-e tovább tűrni?

2013. nov. 16. 15:18
 53/57 A kérdező kommentje:
Úgy tesz mintha semmi sem történt volna!!!
2013. nov. 16. 16:02
 54/57 anonim ***** válasza:
48%
51. Bármikor jöhetsz egy maflázsért! Most Ajkán lakom.
2013. nov. 16. 20:09
 55/57 anonim ***** válasza:
Persze, hogy úgy csinál. Mégis mit vársz? Azt csinál veled/melletted, amit csak akar. Mindent eltűrsz, nem?! A pofonnal kicsit meglepted, tény, de ez semmin nem változtat.
2013. nov. 17. 01:40
 56/57 anonim ***** válasza:

én csak azt nem értem, h miért nem lépsz ki ebből a kapcsolatból?!

mert oké, ciki 36 évesen a szüleiddel élni, de az nem ciki, h egy ilyen suttyó alázgat ahol csak tud?

2013. nov. 17. 15:53
 57/57 anonim ***** válasza:
Kidobtad már azóta?
2016. ápr. 29. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!