Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nö létemre megütöttem a férjem? (! )
"45-ös. Engem még nem pofozott fel nő, de eddig még férfi sem. Nem tudom, hogy honnan vetted ezt a teóriát, de feltételezem, hogy van ebben saját tapasztalatod. Én a válaszodat kötözködésnek veszem és ha kívánod személyesen is szájon váglak."
Na, ez nekem felhívás volt keringőre!
Hol és mikor te senkiházi?
Jól tetted kérdező! Senkinek nincs joga ahhoz hogy más embert szidjon, főleg nem a párod szüleit. Én is laktam anyóssal, nem volt egy leányálom, szoktam panaszkodni a páromnak, de soha nem mertem volna leszidni őt.
Egyébként barátnőmmel is ezt műveli a férje, meg sok minden mást, nem is értem hogy ezt miért tűri. Mások előtt megalázza. Mondjuk ő ha megütné a pasit, tuti kamatostul kapná vissza.
A lényeg hogy megérdemelte. A kérdés csak az, hogy a helyzet ezután változik-e, és ha nem akkor fogod-e tovább tűrni?
én csak azt nem értem, h miért nem lépsz ki ebből a kapcsolatból?!
mert oké, ciki 36 évesen a szüleiddel élni, de az nem ciki, h egy ilyen suttyó alázgat ahol csak tud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!