Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nö létemre megütöttem a férjem? (! )
öregem az anyukám anyósa és apósa is ilyen volt:
évekig tűrt és tűrt aztán végül elváltak és nem érti miért nem szólt vissza vagy hagyta el még az elején apámat amikor tudta.
Sosem lesz ez jobb és őszintén az jobb hogy egy ilyen emberrel élsz együtt minthogy ideiglenesen hazaköltözz a szüleidhez úgy hogy beszállsz cserébe a rezsibe? Ha ilyen mamlasz vagy akkor meg is érdemled ezt a pasit
Na akkor a gyengébbek kedvéért:
Amikor nő üt meg férfit, az egyrészt NEM okoz sem számottevő tesi, sem számottevő lelki sérülést. A nők végső kétségbeesésükben ütnek, amikor már sokadszorra kénytelenek lenyelni valamiféle megaláztatást, kioktatást, vagy ha egyszerűen hátat fordítanak nekik amikor normális, emberi módon, beszélgetéssel akarják megoldani a problémákat. Nagyon sok férfi képtelen levetkőzni a lekezelő stílust a nőkkel szemben, és talán szándékosan, talán észre sem veszi, de kioktatja, vagy előfordul hogy ki is röhögi. Biztos itt minden nő futott már bele olyanba, hogy "szólj ha befejezted a hisztit" és ennek különféle változatai.
Egy férfi ezzel szemben azért üt, mert okítani, nevelni, fenyíteni akarja a nőt. A puszta erőfölény miatt fizikailag is rosszabb, mint a fordított eset, illetve lelkileg is szörnyen megalázó és súlyos sebeket hagy, amikor tudja a nő hogy nem képes megvédeni magát. Nem a nemeken van a hangsúly, hanem azon, hogy az erősebb üti a gyengébbet, és ezért sokkal súlyosabb az, amikor egy férfi verekszik.
Vannak természetesen kivételes esetek, amikor tud olyat elkövetni egy nő hogy vastagon kiérdemli azt a pofont, de ez töredéke azoknak az eseteknek, amikor ez ténylegesen el is csattan. Nincs itt szó feminizmusról, arról van szó, hogy nem ugyanazért üt a férfi és a nő. Az ugyanúgy elítélendő, ha egy 120 kilós nő üt meg egy 60 kilós férfit, mert ott szinte felcserélődtek a szerepek, és valószínűleg ott csóri pasi van elnyomásban tartva.
Egyesek megtehetnék azt a szívességet, hogy gondolkodnak, mielőtt jönnek azzal hogy bezzeg a férfiak, és hogy a kérdező egy hülye pi.csa.
Én egyébként igazat adok neked kérdező, annak tükrében amit leírtál cseppet sem csodálkozom azon, hogy végül elveszítetted a fejedet. Nincs mit megbánnod.
48-as válaszolóval értek egyet, méghozzá teljes mértékben.
Egyébként ha ilyen paraszt a férjed, akkor minek vagy vele?
"Senki ne mondja nekem hogy 36 évesen örömmel költözne vissza a szüleihez, bármennyire is szereti öket. Egy ideig jó de aztán senkinek sem az. Nekik sem volna az. Én csalódott vagyok, mert nem ilyennek képzeli el a társát az ember. Azt feltételeztem hogy felnött, felelösségteljes ember, akire számítani lehet, ha vannak, akkor a gondokat is emberi hangon meg lehet beszélni. Ehelyett van egy önzö, egoista "társam", aki azt hozta ki a veselkedésé vel belöllem hogy megütöttem. Nem bírtam már elviselni a tiszteletlenségét, és az életfelfogása is döbbenetes számomra. Nem ilyen volt, én nem hálátlan embernek ismertem meg. És nem olyannak aki felhántorgatja azt is ha kenyeret vesz.Igen, csalódott vagyok. Könnyü olyanokat mondani hogy más nem is kerülhetett volna ilyen helyzetbe, pedig dehogynem.Én srm gondoltam volna, és mások sem, akik hasonló élethelyzetben vannak, mint amilyenben én."
Tehát inkább maradsz egy mérgező, néha bántalmazásba hajló kapcsolatba, mert "azt hittem más lesz" és mert "ciki a szülőkkel lakni.
Gratulálok, így kell megoldani az életedet.
Gondolom évek múltán is ebben a pocsolyában fogsz üldögélni, mert lépni nem tudsz, nem akarsz.
Szájon vághatsz nyugodtan,ha neked ennyire fontos férfi erődet fitogtatni egy nővel szemben!
Arra viszont vigyázz,nehogy neked legyen 8napon túlid!
Hidd el bármikor járhatsz úgy!;-)
50kg-os nő jól betalált pofonnal törte már el 120kg-os menőnek az orrát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!