Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemnek van igaza? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek van igaza? Nem illendő anyuka létemre koncertre mennem?

Figyelt kérdés
Előjáróban annyit, hogy van egy 9 hónapos fiunk, a férjem idősebb nálam, én még a 20as éveim elején vagyok. Az a helyzet állt fent hogy a nyáron, augusztusban lenne a kedvenc együttesem koncertje, akik idén álltak össze újra a feloszlás után. Nagyon régóta rajongó vagyok, de sajnos eddig nem volt szerencsém élőben is hallani őket. Megbeszéltem a férjemmel, hogy akkor én elmennék erre a koncertre, a húgommal. Pár napra rá, a legnagyobb meglepetésemre zsörtölődött hogy ilyet nekem már nem illene csinálnom mivel van gyerekünk. Azt mondta hogy az még oké, hogy esetleg elmennék bulizni, és éjfél, 1 órára hazaérek (sosem tettem ilyet, amióta együtt vagyunk, 1x mentem nélküle koncertre, de akkor még nem volt gyerek), de hogy a koncert balatonon lesz és aznap már nem tudok hazajönni, hanem a másnapi első vonattal, és hogy ez milyen dolog. Mintha én tehetnék erről. Mondtam is neki hogy jó, majd megkérem őket, hogy itt, Budapesten koncertezzenek mert nekem gyerekem van, és éjfélre itthon kell lennem. Erre azt válaszolta hogy nem nekik kéne változtatni, hanem nekem, saját magamon, mert ilyet már nem kéne csinálni. Szerintetek igaza van? Nem fér bele az hogy elmenjek erre a koncertre? Érzem hogy még vita lesz ebből a nyár folyamán...
2013. jún. 6. 13:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
59%
Ő hány éves?
2013. jún. 6. 13:52
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván megoszlanak a vélemények. Szerintem nincs igaza.

Amit még tehettek: menjenek le ők is, kössétek össze egy családi hosszú hétvégével.

2013. jún. 6. 13:53
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
rossz a hozzáállásod... jelentsed be, hogy te mész koncertre... igaziból koncertre járni sohasem leszel túl idős, és attól, hogy gyereked van, még nem kell úgy viselkedned, mint a nagymamádnak... ezek után majd nem kell kiöltöznöd, nem kell smink, nem kell fodrász, jó lesz az othonka, meg havonta egyszer elvisz egy éterembe, ahol esztek, hazamentek, és kész... ezekre később még lesz időd, most inkább menj koncertre, és mondd meg a férjednek, hogy most ő vigyáz a gyerekre, legközelebb meg majd te fogsz, amikor ő akar éjszaka pecázni menni, vagy haverokkal ünnepelni, vagy mittudom én milyen kanbulit... én ugyanis már sajna nem megyek sehova, csak dolgozni, meg itthon ülök, nagy néha elmegyünk az asszonnyal kirándulni, meg ilyenek... pedig én is elmennék egy rockkocsmába, vagy egy koncertre...
2013. jún. 6. 13:55
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
nincs igaza! Menjél nyugodtan! De azért én megkérdezném, hogy ő akkor miért megy a haverokkal sehova, neki már gyereke van. Biztos jár ő is valahova nem? Menj nyugodtan és jó szórakozást! :) ki ez a zenekar egyébként?
2013. jún. 6. 13:58
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a korkülönbség is oka a dolognak.
2013. jún. 6. 13:58
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem más véleményére kéne adnod. Én úgy gondolom, belefér, ha nem minden héten mész. De biztos van, aki úgy gondolja, nem fér bele. Egy anyának is jár a kikapcsolódás, és ha Te egy koncertre szeretnél menni, miért ne? Unokaöcsém 9 hónaposan már simán aludt az anyja nélkül a mamájánál. Azt meg már Te döntsd el, h a párodat ez mennyire zavarja, megéri-e a vitát/vitákat, mennyire zavar, ha meg akarják mondani, mit csinálj.
2013. jún. 6. 13:59
 7/30 anyács ***** válasza:
91%

Egy családanyának is szüksége van kikapcsolódásra....

Én is elmentem a másfél éves lányom mellől bulizni egyet, ráadásul egy másik családanyával, és hajnali fél 6kor értünk haza! ÉSSS??

Akinek gyereke van, annak nem jár némi szabadság?????????

2013. jún. 6. 13:59
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Koncertre járás tényleg nem korhoz kötött.

Èn voltam Eric Burdon koncerten pár éve Németországban, ott az átlag korosztály 60 év volt. Mivel Burdon ös rocker így az ö legtöbb rajongója már 60 év feletti. Egy szuper koncert volt, zuhogott az esö, de tombolt a több száz 60 éves Németeket. Akkor ott álltam, és azon gondolkodtam, hogy Mo-n miért nincsen ilyen? Elmennének a magyar 60 évesek egy rockkoncenrtre? Anyámék tuti nem.

De már a mai magyar fiatalság is változik, és mi is fogunk nagymamaként is koncertre járni.

2013. jún. 6. 14:00
 9/30 anonim ***** válasza:
10%
"férjes asszony ne mászkáljon az úra nélkül sehova",tehát menjetek a férjeddel közössen,a babát meg lepasszoljátok a nagyszülőknek
2013. jún. 6. 14:02
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
A férjed egy kicsit be van gyepesedve, már bocsi :D a gyerekvállalás miben akadályozza azt, hogy néha elmenj szórakozni? Gondolom tudnád kire hagyni a gyereket arra az egy két napra, akkor meg mi a probléma? Az a leghülyébb hozzáállás, hogy ha már megvan a gyerek, megszűnik az élet..
2013. jún. 6. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!