Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemnek van igaza? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek van igaza? Nem illendő anyuka létemre koncertre mennem?

Figyelt kérdés
Előjáróban annyit, hogy van egy 9 hónapos fiunk, a férjem idősebb nálam, én még a 20as éveim elején vagyok. Az a helyzet állt fent hogy a nyáron, augusztusban lenne a kedvenc együttesem koncertje, akik idén álltak össze újra a feloszlás után. Nagyon régóta rajongó vagyok, de sajnos eddig nem volt szerencsém élőben is hallani őket. Megbeszéltem a férjemmel, hogy akkor én elmennék erre a koncertre, a húgommal. Pár napra rá, a legnagyobb meglepetésemre zsörtölődött hogy ilyet nekem már nem illene csinálnom mivel van gyerekünk. Azt mondta hogy az még oké, hogy esetleg elmennék bulizni, és éjfél, 1 órára hazaérek (sosem tettem ilyet, amióta együtt vagyunk, 1x mentem nélküle koncertre, de akkor még nem volt gyerek), de hogy a koncert balatonon lesz és aznap már nem tudok hazajönni, hanem a másnapi első vonattal, és hogy ez milyen dolog. Mintha én tehetnék erről. Mondtam is neki hogy jó, majd megkérem őket, hogy itt, Budapesten koncertezzenek mert nekem gyerekem van, és éjfélre itthon kell lennem. Erre azt válaszolta hogy nem nekik kéne változtatni, hanem nekem, saját magamon, mert ilyet már nem kéne csinálni. Szerintetek igaza van? Nem fér bele az hogy elmenjek erre a koncertre? Érzem hogy még vita lesz ebből a nyár folyamán...
2013. jún. 6. 13:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Utolsó: ebben lehet valami, mert a kollégáival tárgyal meg minden itthoni dolgot, és ők - ha nem tudatosan is - de valamilyen szinten ellenem hangolják. Jó párszor volt már rá példa az ilyen esetre. Nekem is ez jutott eszembe, hogy esetleg már megint hátulról tolják a "jó indulatot".
2013. jún. 6. 14:14
 22/30 anonim ***** válasza:
71%
Előző vagyok: bocsi, most láttam a további beszélgetéseket (kicsit hosszan írtam) - a válaszom felét legalább tekintheted tárgytalannak :):):):) De próbáljatok meg sokat beszélgetni, ki mit szeretne úgy általában az életével kezdeni...
2013. jún. 6. 14:16
 23/30 A kérdező kommentje:
Bocsi, értelemszerűen nem az utolsónak ment a válasz. Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat, azt hiszem ha feljön ez a téma, átgondoltabban tudok majd beszélni erről.
2013. jún. 6. 14:16
 24/30 anonim ***** válasza:

Te a nője vagy, nem a gyereke! Nagy a korkülönbség, ez a ti dolgotok, de egyenrangúan kéne kezeljen, és nem kéne leszabályozzon, kioktató szavakkal sem. Figyelj, kislány, ő nem az apukád, h megmondja, h éjfélre gyere haza. Ne járj úgy, mint szegény nagymamám, h a f@sz öregapám még 70 éves korában, h belefofázott, h távol maradhat-e egy napra.

És igen, nagyon is szükséged van kikapcsolódásra.

2013. jún. 6. 15:47
 25/30 anonim ***** válasza:
ha FOB-ra készülsz, ne éld bele magad, pár napja néztem, érdekes módon náluk nem szerepel, hogy jönnek.
2013. jún. 6. 16:31
 26/30 anonim ***** válasza:

Én is megnéztem a honlapot, és nem írja, hogy jönnének, szeptemberben lesz turnéjuk és az sem itt.

Másrészt tegyük fel, hogy mondtál egy bandát kapásból, mert nem akarod elmondani, akkor van egy másik javaslatom.

Miért nem mentek el pont azon a héten nyaralni, és te meg a tesód elmennétek a koncertre, aztán mehettek vissza az apartmanba. Tesód másnap hazamegy, titeket meg vár az 5 napos közös üdülés.

2013. jún. 6. 16:42
 27/30 anonim ***** válasza:
előző, én elhiszem, hogy oda készül, nekem a Balatonból, feloszlott bandából akkor világos volt, mikor még nem írta, hogy róluk van szó.
2013. jún. 6. 17:06
 28/30 A kérdező kommentje:
Miért ne mondanám el hogy milyen koncert? :D Már jegyek is kaphatóak, miért ne lenne igaz?
2013. jún. 6. 18:06
 29/30 anonim ***** válasza:

Mert előfordult már, hogy kapható volt valahova jegy, nézőcsalogatónak beadták, hogy jön valami nagy banda, aztán kiderült, hogy mégse... Nekem fura, hogy ők sehol nem jelzik, hogy Mo-ra jönnek...

szóval ne éld bele magad nagyon :(

2013. jún. 6. 18:28
 30/30 anonim ***** válasza:
Jó az most mindegy, én is írtam, hogy mindegy igazat mondasz-e vagy nem :D De mit szólsz az ötlethez? Mármint a nyaralásoshoz? :)
2013. jún. 6. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!