Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemnek van igaza? Nem illendő anyuka létemre koncertre mennem?
Ez kb olyan, mint a nagynéném, aki miután férjhezment, kizárólag sötétbarna ruhákat vett fel, mert már nem illik színese öltözni, hisz bekötötték a fejit... O.o
A férjed egy kissé maradi! Még ha 40 éves is lennél, akkor is nyugodtan elmehetnél koncertre.
A márciusi LGT koncerten is teljesen vegyes volt a közönség, idősek és fiatalok is.
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint valóban nem az én gondolkodásommal van a baj. Komolyabb vita nem volt köztünk, sőt, vitának sem nevezhető, elmondta a véleményét, csak attól félek hogy ezt még felfogja hozni 1-2 alkalommal biztos. Szó sincs olyanról hogy engedély kéne, csak kifejezte a nem tetszését.
Egyébként Fall Out Boy koncertről van szó, valaki kérdezte. :)
Szia!
Szerintem néha igenis szükség van arra, hogy kikapcsolj, úgy, ahogyan neked a legjobb. Egy éjszaka nem sok...Jobb is talán, hogyha a kisbaba szokja egy kicsit, hogy nem minden pillanatban vagy vele - később is jól jöhet. Én nem nagyon tudtam elmenni, sőt most sem tudok, pedig a lányom már 17 hónapos lesz; férjem egyedül nem szívesen vállalja (dolgozik, ki tudja, hogyan ér haza...), szülei túl messze laknak, anyukám esetleg segítene, ha épp ráér...de eddig mindig megoldottuk, hogy hazajöjjek. Kivéve, amikor babát vártam (a másodikat), és kiderült, hogy elhalt (középidős missed ab), készületlenül ért, hogy bent kellett maradnom a kórházban pár napot, eddig mindig én fektettem le...
De meg tudták oldani azt is (férjem szülei idejöttek arra az időre).
A kislányomnak nem volt a legjobb, de szerencsére zökkenőmentes volt minden...utána néhány napig nehezebben aludt el egyedül, de aztán az is elmúlt.
Sokkal jobb lett egymással a kapcsolatuk :) (mármint a lányomnak és a férjemnek)
Jobb lett volna, ha nem ez az első alkalom, mindent el kellett mondanom telefonon, hogyan szoktuk, mi hol van stb...
De most megyek valahová (énekelek koncerten, messze) - megszerveztük, hogy együtt megyünk, legalább addig is együtt vagyunk [sajnos gyakorlatilag hétvégéken lehetünk csak együtt, hétköznap sok a munka]. Ha Ti amúgy sokat vagytok együtt, nyugodtan elmehetnél.
Nagynénémnek 6 gyereke van, ő is van, hogy elmegy (jó, nem koncertre, hanem pl. lelkigyakorlatra, de ő ott töltődik fel) - érzi és tudja is, hogy néha szükség van a kikapcsolásra, és a család nélküli létre, kicsi távolságra, hogy utána újult erővel térjen vissza...
Próbáljátok megbeszélni, esetleg kérd, hogy képzelje magát a Te helyedbe...és hogy mondja el az okokat, konkrétan; hátha csak valami rossz korábbi emlék, ami piszkálja. Beszélgessetek, nem konkrétan erről, hanem általában egymásról, magatokról egy kicsit, hátha segít [kinek mi baja van épp a másikkal ill. mi a jó a másikban stb.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!