Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nö létemre megütöttem a férjem? (! )
Én még nem írtam.megpróbálok a kérdésedre válaszolni:
Szerintem azért nem bántad meg a pofont,mert ahogy említed,sok éven keresztül nyelted fájdalmat okozó szavait.Megkérted,hogy fejezze be,nem tette,még ő lázadt be,ráhagytad...új esetnél kb.ugyan ez játszódott le...Most pedig jogosnak érzed a pofont,talán még érezheted azt is,hogy még így sem egyenlitetted ki a számlát.Én ezt is megértem.Hogy miért? Mert az én párom ugyan ezt teszi!Volt hogy megivott pár pohárral akkor beismerte,hogy féltékeny apukámra,irigyli,hogy ő jobb apja volt gyerekkorunkban mint ő most a mi gyerekeinknek.Apukám utyulu-putyuluzik az unokákkal,párom nem ilyen tipus.Emiatt "irigyli,féltékeny,utálja" stb. Támadja,hogy miért nem vesz nekem lakást,kocsit,miért nem ad havonta Xtizenezre mert megteheti.Apukám valóban megtehetné,de nem!Megmondta,hogy a páromsegge alá nem fog semmit tolni,mikor az alapvető tiszteletet nem adja meg!És igaza van!A férjem,szeretem,a gyerekeim apja,ő pedig az édesapám!Nem választok köztük,mert nem lehet!Volt már,hogy ezt is a fejemhez vágta!Mondtam,hogy akkor menj Te,mert ha képes vagy a szeretett feleséged egy ilyen választás elé állítani,akkor neked kell menni és a kérdésre Te adtad meg a választ!Maradt.Néha csendesülnek a dolgok,néha be-be szólogat.Ilyenkor én is tudnám a kezemben lévő dolgot dobálni.
Bocsi,hogy ennyire belementem az én sztorimba,csak azt akartam vele tükrözni,hogy mert nem mindenki szeret mindenkit,nem kell rögtön válni.Nyilván jobb lenne ha nem így lenne,de attól,hogy ők nem bírják egymást,mi még felnevelhetjük családban a gyerekeket,úgy hogy ők elöttük mindenki szeret mindenki .Nem vágjuk át őket,nem puszilgatják egymást,de a gyerekeknek és elöttük nem mondnak rosszat a másikra.Csak nekem:-) Ugye milyen jó nekem:-)
Szerinted csak 1-2 ember válaszolt a kérdésedre..
A kérdésed az, hogy miért nem bántad meg hogy megütötted?? Ezt neked kell tudnod. Mi nem tudhatjuk hogy mit érzel, így a kérdésednek már nincs is értelme. Viszont igazából nem is a kérdés a lényeg. Hanem az, hogy végre úgy igazán kipanaszkodjad magad..
Aki ennyi keserűséggel van tele mint te, és csak mondja és mondja a panaszkodást, az évek alatt összejött sértéseket, de nem képes még most sem változtatni rajta, nem képes meghallani/ elolvasni hogy vadidegen emberek mondják, lépjen le, váljon el, éljen új életet, ha nem képes erre, csak a duzzogás az ami kell, nos... további sok sikeres pofozkodást..Változni nálatok semmi nem fog..
Normálisnak tartom hogy kiborult a bili.
Senki nem szidhatja, bánthatja a másik anyját apját, még csak szóban sem. Ez túl megy minden határon, és tiszteletlenség.
Miért van elfelejtve a jó?? Én teljesen megértelek.
Mivel ő nincs úgy mond megsértődve ezzel belátva az igazadat!
Majd lesz ahogy lesz...én azt mondom. Az pedig hogy nem bántad meg azért van mert szereted és tiszteled a szülőd ami normális!
Most, hogy megütötted, helyre fog állni minden? Nem hiszem.
- beszélni nem akar, nem tudtok róla
- javulni nem fog a helyzet, te mégis évek óta hallgatod
- aztán elkezded ütni, mert elszakadt a cérna
szerinted ez hova vezet? Kinek jó?
A megoldás nem az, hogy mostantól vered, és örülsz, ha nem adja vissza! Hanem az, hogy vagy helyére teszitek a dolgokat, vagy mentek két felé. Attól,hogy verekedtek, jobb nem lesz, a probléma meg nem oldódik meg.
A történet alapján évek óta nem változik az anyagi helyzeted, így kötve vagy hozzá (bár nem értem, hogy a szüleidhez miért nem tudsz visszaköltözni egyedül).
A viszonyotok egyre inkább durvul. Ezek után nem értem, hogy mire számítasz?
Mert egyértelmű, hogy ő lelkileg bánt, te épp ahogy tudod viszonzod - ez egyre durvább lesz idővel. Mire számítasz 1-2 év múlva, mi lesz más akkor?
Vagy ez ilyen mártír dolog, amiért sokan sajnálhatnak?
"Hogy miért nem megyek a szüleimhez? Mert az hosszú távon ennyi idösen "egészségtelen""
A jelenlegi élethelyzeted egészségesnek tűnik számodra?
"Ki volt nyalva a valaga"
Hát kincsem te se lehetsz egy matyó hímzés a stílusod alapján. Mindenesetre, ha ne adjisten visszakapod a férjedtől ezt a pofont, akkor el kezdesz futkorászni fűhöz-fához, hogy téged bizony vernek.
Megmondom őszintén, ha engem megütöttél volna visszakézből olyat kaptál volna, hogy a kérdésedet legfeljebb lediktálni tudtad volna, miután elmúlt a 8 napon túl gyógyuló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!