Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nö létemre megütöttem a férjem? (! )
Figyelt kérdés
Már évek òta szídja a szüleim (az ö szülei szentek és sérthetetlenek!) és tegnap nem bírtam tovább hallgatni, lekevertem neki egyet. (évekig az én szüleimnél laktunk amiért a szüleimnek egy fillért nem kellett fizetniük, és a mai napig rengeteget köszönhet nekik.) Meglepödött rendesen. Ma úgy tesz mintha minden rendben volna. Viszont bennem semmi nincs rendben, egy szót sem szòlok hozzá. Tényleg évek óta szídja a szüleim, én emiatt sok tüz között örlödöm, és gyakran én szégyenlem magam amiatt ahogy pl édesanyámmal beszél. Miért nem bántam meg hogy lekevertem neki egyet?2013. nov. 15. 14:04
11/57 anonim válasza:
Először is igazad volt. Másrészt tényleg oké ez az ember mert nem adta vissza. Harmadrészt szerintem leesett neki a dolog, hiszen ha bántaná a dolog akkor szidná őket, téged mindenkit.
Ha elmúlik az első haragod akkor üljetek le és próbáljátok megbeszélni a dolgot, miért szidja őket, mond el ami bánt, amit eddig lenyeltél.
12/57 anonim válasza:
Egyébként azért szidja a szüleidet, mert a férfiak ilyen téren nehezen mondják ki, hogy köszönöm. Az önbecsülését sértette, hogy nem ő hanem más indította el az életét, hogy rá volt másra szorulva. A családfői, irányítói szerep sérült.
13/57 anonim válasza:
Nincs kettős mérce: a fizikai bántalmazás egy kapcsolatban egyik fél részéről sem megengedett. Miért nem tisztáztátok évekkel ezelőtt, hogy nem tetszik a férjed viselkedése. A kommunikáció a megoldás, nem az erőszak. Már csak azért sem, mert az erőszak mindig erőszakot szül.
14/57 A kérdező kommentje:
Anyámat pl azért ha nem tetszik neki az amit föz (ha átmegyünk enni), apámat pl azért mert miért nem ad neki pénzt amikor apámnak van. (minek neki annyi pénz?) Ha valamiröl kérdezi az ember egyböl fellengzösen, kioktatva kaffog velük. Nagyon-nagyon csúnyán beszél velük, én pedig tegnap tehetetlenségemben megütöttem. Az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy meghazudolt, letagadta azt amit mondott 3 éve, amikor édesapámról kiderült hogy rákos. Nem tudtuk hogy mi lesz vele, kell-e kemoterápiára járnia, és a férjem azt mondta hogy ha úgy lesz akkor ö amiatt NEM fog szabit kivenni hogy elvigye édesapámat kezelésre ha szükség lesz rá. Az egyik barátomat kèrtem meg (én nem tudok vezetni) hogy tudna-e segíteni? Azt mondta ilyen esetben bármikot. Szerencsére nem kellett kemora járnia apumnak, de nagyon bennem maradt amit anno mondott. És tegnap volt pofája azt mondani hogy ö segít!!!! apámnak. Ekkor kevertem le neki egyet! (és hogy ö olyat nem mondott hogy nem vinné el! De bizony mondott! Ès akkor is összevesztem vele a hozzáállása miatt. Most meg letagadta hogy ö nem mondott ilyet.)
2013. nov. 15. 14:37
15/57 anonim válasza:
Nem tetszik a helyzet, attól függetlenül, hogy nő vagy. Megalázó verekedni és ha fordítva lenne, akkor a pasit már megkövezte volna a közvélemény. A minimum (!), hogy elnézést kérsz a nevetséges viselkedésedért, és megbeszélitek a helyzetet. Pénz az egy dolog, hogy nem kellett anno fizetnie, a tisztelet pedig egy másik. Szerintem itt más is van, azon túl, hogy hálátlan, mert nem nyalizik azért, mert nem kellett fizetnie. De nem tudom, mi lehet, ti tudjátok. Minden esetre normális, felnőtt emberek beszélgetnek és nem kötekszenek és verekednek, nemtől függetlenül! 29N
16/57 A kérdező kommentje:
Van hogy a szüleivel együtt szídja a szüleim elöttem. Szerintetek hogyan esik ez nekem, amikor még a szüleimnél laktunk és tüdögyulladása vagy bármilyen beteg volt, az én édesanyám ápolta velem együtt, mert az ö anyja fel sem jött a beteg fiához? (le sem sz..a hogy beteg a fia)
2013. nov. 15. 14:42
17/57 A kérdező kommentje:
15-õs! Addig örülj amig nem találkoztál még olyan emberrel, aki egyszerüen otthagy ha megpróbálsz vele beszélni a gondokról. Vagy max kaffog és kikattan akkor is ha te nyugodtan, szépen beszélsz vele.
2013. nov. 15. 14:44
18/57 anonim válasza:
HAHHHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓ te olvasod azért hogy mások mit írnak?? Vagy csak panaszkodni jöttél ide????????
Miért tűrted hogy évekig szidja a szüleidet, ha téged ennyire kikészít???? Miért tűrted évekig, hogy úgy viselkedjen , és miért nem tetted szóvá akkor???
Miért most sírsz????
A pofon nem volt jogos, inkább kommunikálnod kellett volna a férjeddel..
19/57 anonim válasza:
Miért nem hagytad el évekkel ezelőtt?? Hazamentél volna a szüleidhez, beadtad volna a válópert, és ma élnél mint Marci a hevesen..
20/57 anonim válasza:
Amiket leírtál az alapján egy kérdés: ti miért vagytok együtt? Miért vagy egy férfival, akit gyűlölsz és megvetsz, és aki téged semmibe vesz. Mármint az általad közöltek alapján. De ha neked így jó, akkor szerezz be pár törölközőt a jövendő box meccseitekre. Vagy tényleg nőjetek fel és felnőttként oldjátok meg ezt a konfliktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!