Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Él valaki olyan kapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Él valaki olyan kapcsolatban, ahol a másik férj azt mondja, hogy sosem volt belé szerelmes, de nagyon szereti?

Figyelt kérdés
A tanácsok szerint ez bunkóság és válásért kiált. Lehet így élni?
2013. nov. 13. 08:41
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
79%
Ha sokat veszekednek feltételezem nem egyeznek az érzéseik.
2013. nov. 13. 10:49
 32/46 anonim ***** válasza:
29%
A szerelemnek semmi értelme, tök felesleges, és hanyagolható dolog, köze nincs ahhoz hogy boldog vagy e vagy sem. Az a lényeg hogy ott van veled.
2013. nov. 13. 10:50
 33/46 anonim ***** válasza:
27%
A férjem meg azt mondta, hogy régebben nagyon szerelmes volt belém, de már nem, csak szeret. Na ez most jobb?
2013. nov. 13. 12:00
 34/46 anonim ***** válasza:
92%

Az első kérdésem, hány éves vagy. Miért nincs gyerek, és te szeretnél-e gyereket.... ezek az elsődleges szempontok szerintem a válasz szempontjából.

Ami a lényeg, hogy ha dühében mondta, akkor lehet hogy nem igaz, csak az orrod alá akart dörgölni valami fájót.

Ha viszont igaz amit mond, az nagyon gáz. A vágy, a szerelem nagyon fontos egy házasságban, szerintem. Én azt mondom hogy az a szerelem, amikor vágyok arra hogy a másik hozzám érjen, ott legyen stb. A szeretet az más, szeretem a szüleimet, a testvéremet, de nem akarok hozzájuk bújni... azt hiszem érthető a különbség.

na most ha a férjed sose volt szerelmes, csak szeret téged, az elég kevés, hogy olyanra pazarold a fiatalságodat, ráadásul gyerek nélkül aki csak azért van veled, mert nincs jobb. Én ebben nem maradnék benne.

A másik az, hogy azt mondja azért van veled mert úgyse lesz szerelmes mert nem olyan körökben mozog. Nos, mindig van kivétel és majd egyszer találkozik egy nővel, akibe szerelmes lesz. Én nem várnám meg a helyedben.

Volt nekem is olyan barátom, aki nagyon szeretett engem, minden ok volt, csak én nem voltam szerelmes. Egyszerűen nem kívántam a közelségét, de mint embert azóta is nagyon szeretem, mintha a bátyám lenne. Nos, akkor érdemes lett volna hozzá mennem? Szerintem nem.

Sajnálom, de vígasztaljon hogy mindenki esik pofára.

35/N

2013. nov. 13. 14:07
 35/46 anonim ***** válasza:
52%

"az a szerelem, amikor vágyok arra hogy a másik hozzám érjen, "

most meg már a szerelem és a vágy is elmaszatolva. Ugyanmár! Na ne. A szerelem: szerelem. A vágy vágy.

Van átfedés, de a szerelem végtelenül nagyobb a [testi] vágynál.

Azok, akik bunkóznak és válásra buzdítanak, nem fognak sírni miattad, ha egyedül, szeretet nélkül éled életed tovább. Van akinek SOHA nem mondja valaki: nagyon szeretlek téged.. Nem terem az minden fán.

Egy nő, széttépte családját (2gyerek, és egy kicsit "unalmas" de családját nagyon szerető férj) és elkezdte hajkurászni a vágyait betöltő "szerelmeket". (Egyik fél év után agresszívan ütni kezdte(holott rohadt nagy bújós szerelem volt), másik erőszakosan gyereket akart stb)

Tíz év múlva sírva mondta: nem tudtam, hogy akkor milyen boldog voltam. Ilyen is van (sőt! általában csak évek múlva ébredünk rá: akkor boldogok voltunk)

Gondold át, a döntés a tiéd, a szívedé - senki példája ne befolyásoljon, mert minden helyzet MÁS ÉS MÁS:

2013. nov. 13. 14:46
 36/46 anonim ***** válasza:

"Van akinek SOHA nem mondja valaki: nagyon szeretlek téged.. Nem terem az minden fán. "

Hát igen, van, aki beéri ezzel! Van, akinek meg 10-20 év után is azt mondja a férje: SZERELMES vagyok beléd (az enyém legalábbis ezt mondja, és kölcsönös az érzés). Persze kinek mik az igényei ugye!

Aki beéri barátsággal, annak egészségére, én nem.

2013. nov. 13. 14:49
 37/46 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg azért nagyon nehéz tanácsot adni ilyen helyzetben, amit a 35-ös válaszoló is írt, mert ez is előfordulhat. Hogy az ember feladja a szeretetre épülő kapcsolatát, mert nem elégedett vele, aztán megbánja.

Emlékszem, régen én is többek közt ezért féltem feladni egy kapcsolatot, hogy mi van, ha nem találok olyat, aki igazán szeret (a volt párom tényleg szeretett a maga módján, csak nem úgy, ahogy nekem szükségem lett volna rá).

Nekem szerencsém volt, mert aztán találkoztam a férjemmel, akivel évek óta szeretetben, szerelemben élünk és áldom a sorsot, hogy a volt párommal nem maradtunk együtt. De nem biztos, hogy mindenki ilyen szerencsés (bár én akkoriban már annyira nem éreztem jól magam abban a kapcsolatban, hogy nyilván akkor sem bántam volna meg hogy vége, ha utána soha nem lett volna senkim).

Nem hiszem, hogy önmagában bármelyik döntésre lehetne mondani, hogy jó, vagy rossz, ez nagyon az adott helyzettől és emberektől függ.

2013. nov. 13. 15:27
 38/46 anonim ***** válasza:
0%

10-20 év után is azt mondja a férje: SZERELMES vagyok beléd (az enyém legalábbis ezt mondja"

- most ez ki a lótüdőt érdekel, mondd már meg?

és lehet hogy ezt mondja

- még 3 szép nőnek. Ne "igénytelenezzünk" már azért le mást , mert nem tudod, mikor üt vissza.

2013. nov. 13. 15:33
 39/46 anonim ***** válasza:
9%

Aki 20 év után is azt mondja, hogy szerelmes ugyanabba a nőbe, az még a saját érzéseivel sincs tisztában. Az már nem szerelem, hanem egy mély szeretet, elkötelezettség a másik iránt. Persze sokan ezt is szerelemnek nevezik.

A szerelem egy bizonyos hormont termel, ha ne kelljen most utána néznem, de ez max. 2 évig működik. Utána jó esetben jön a mély szeretet, rossz esetben egy elrontott kapcsolat lesz belőle.

2013. nov. 13. 15:45
 40/46 anonim ***** válasza:
11%
Ha ez önmagában válásért kiált, akkor nem minden második, hanem minden házasság válással végződne pár éven belül.
2013. nov. 13. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!