Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Él valaki olyan kapcsolatban, ahol a másik férj azt mondja, hogy sosem volt belé szerelmes, de nagyon szereti?
A szeretet sokkal fontosabb, mint a szerelem, és mint a szex. Az csak velejárója a házasságnak, nem pedig az alapja.
CSAK így lehet élni, nem pedig elválni és másnál kezdeni elölről. Azután, ha itt is elmúlik a lángolás, akkor jöhet a következő.
Csernus pedig ne beszéljen a jó házasságról, ha a sajátját sem tudta rendbe hozni.
De csak azért, mert egyesek szerint ez válóok, be ne add a válást! :)
1-es voltam
"Én mostanában döbbentem rá, hogy az évek alatt valamikor beleszerettem a férjembe "
Ez annyira szép, Kérdező, hogy nem szabad mások véleményével törődnöd.
A férjed NAGYON SZERET és te szépen beleszerettél :)))
- ennél erősebb fundamentum egy házassághoz nincs, aki azt mondja van, az hazudik és egy-két év múlva magányosan teper egy másik eszement lángolásért, míg meg nem vénül magányosan.
Én úgy hiszem, hogy a szeretet sokkal erősebb és mélyebb érzelem mint a szerelem. Nem egyszer tapasztalom, hogy emberek egyik napról a másikra szerelmesek lesznek, kiábrándulnak stb.
A szeretet nem múlik el egyik percről a másikra. Ha a párom nekem ezt mondaná (mármint, hogy nem szerelmes belém, hanem szeret) én még jobban örülnék neki mint ha szerelmet vall.
tévedsz, 16-os- szerintem meg te nem tudod, milyen a lángoló szerelem és mi a szeretet és miért nem lehet évekig lángolni (ami már rég porig égett, csak jó sokat hazudik magának, aki nem veszi észre)
Sokkal nagyobb mélyebb érzéssel átitatott az a szerelem - ami lassan az évek alatt a kitartó szeretet révén alakult ki, mint a kérdezőnél.
Tévedés - ti nem értitek mi a különbség a mély szerelem és a kihűlt szerelem között. Egy jó kapcsolat csak elmélyül az évek során. A szerelem fokmérője nem a lángolás.
Tudományosan bizonyított tény, hogy a szerelem egy fenntartható faktor.
Itt ráadásul mégcsak nem is egy kihűlt kapcsolatról van szó, hanem egy olyanról, ahol a kezdetektől átveri a férj, SOSEM szerette, megfontolási, baráti alapon házasodott. Ez a szomorú benne!
Lehet jó egy ilyen kapcsolat, ha mindkét fél ebbe egyezik bele. De ha az egyik fél tettet, hazudik, átveri a másikat az érzéseivel, az teljesen más tészta. Ezt kellene itt felfognotok, bármilyen nehéz is, és bármennyire is sérti a saját érdekházasságotokat.
Én ismerek egy-két ilyen párt és jól megvannak. Nekem ez nem hiszem, hogy ment volna, érzelmes, szenvedélyes típus vagyok, ráadásul nehezen alkalmazkodó, nem hinném, hogy csak a barátság (gondolom, baráti szeretetre gondolsz) elég lett volna, hogy a társamul válasszak valakit.
Én szerelemből házasodtam, de szerencsére az évek során odáig jutottunk, hogy most már egymás legjobb barátai is vagyunk a férjemmel.
Látod, nem vagyunk egyformák. Működhet ez is, az is. De ahogy olvasgatlak, nálatok talán nem is ez a probléma, hanem hogy te közben beleszerettél a férjedbe, ő pedig nem viszonozza. Jól értelmezem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!