Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Él valaki olyan kapcsolatban, ahol a másik férj azt mondja, hogy sosem volt belé szerelmes, de nagyon szereti?
eldobnád az az embert, aki NAGYON SZERET téged?
Sok ilyen ember lehet, hogy tékozolsz.
Én megértelek és nem irigyellek. Nem valami jó érzés, mikor az ember fülig szerelmes és a másik úgy nyilatkozik, hogy ő ugyan nem, de azért szereti. Ilyenkor nem az a baj, hogy ne lehetne egy kölcsönös szereteten alapuló, szerelem nélküli kapcsolat jó és tartós, hanem az, hogy amit az egyik fél igényelne, azt a másik nem tudja neki megadni.
A jó megoldás itt nagyon szubjektív lehet, szerintem. Minden ember maga tudja, mi az az igénye, amiről még képes lemondani, milyen helyzetet tud elviselni hosszú távon egy kapcsolatban és mi az, amit nem.
Sajnos itt hiába írjuk, hogy mi hogy döntenénk a helyedben, neked kell mérlegelned és döntened. Tudom, ezzel nem sokat segítettem, de ez van. :(
Én speciel nem tudnék ilyen kapcsolatban élni, mert nekem fontos, hogy szeressek és szerethessek. Ráadásul azt meg igenis átverésnek tartanám, ha évek után méltóztatna ezt elmondani a férjem, nem pedig az esküvő előtt, főleg ha tudja, hogy én szerelmes vagyok. És mi arra a biztosíték, hogy később nem lesz szerelmes valakibe?...
De ha meg van a dolog előre beszélve, és urambocsá' a nő sem szerelmes, és rokonlelkek, akkor sztem erős házasság lehet belple.
Akárki akármit is mond, a szerelem nem feltétlenül múlik el 7 hónap alatt én lassan öt éve vagyok szerelemes és igen, ez szerelem, igaz a rózsaszín ködhöz nincs semmi köze. Na, de igazából ez megint egyéni tapasztalat, egyéni érzés kérdése, hogy ki hogy éli meg. Sokszor, ahogy itt olvasgatok, úgy gondolom, és valószínűleg így is van, még csak nem is mindenki ugyanazt érzi szerelemnek.
Nekem pl. a kezdeti pár hónapos rózsaszín köd, nem szerelem. Éreztem már többször életemben, de szerelmes még csak kétszer voltam.
Azzal én is egyetértek, hogy meggondolatlanul, azonnal feladni, eldobni mindent nem kell. Nagyon át kell gondolni ezt az egészet.
Attól függ, ezek a szavak a feleknek mit jelentenek. Még az is lehet, hogy ugyanazt.:)
Ha meg nem, akkor is meg lehet érteni és elfogadni így a másikat és a kapcsolatot. Ha nagyon más az érzésvilágotok, akkor megfontolhatod, hogy nem felel meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!