Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Idegkimerűltségem van ezért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegkimerűltségem van ezért a férjem kórházba akar vitetni. Bolondnak néz? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos sokat kell a munkahelyemen dolgoznom ezért fáradt, ideges vagyok. A háziorvosom pihenést javasolt, de már nincs szabim erre a párom kitalálta ezt a hülyeséget. Normális?
2013. nov. 12. 12:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Jó, nézd, két választásod van. Csinálod, amíg összeomlasz és elveszíted a munkád is, vagy most tartasz egy szünetet és hosszútávon jobb lesz. A döntés a tiéd, de próbálj már meg mérlegelni! Sokkal okosabb dolog nem hagyni ezt elfajulni.
2013. nov. 12. 13:30
 22/45 anonim ***** válasza:
Másik állás után kell nézni, mert ez így hosszú távonnem lesz jó...
2013. nov. 12. 13:33
 23/45 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Itt sírsz, hogy nem tudsz pihenni, de táppénzre nem akarsz menni. Azt mondom, a férjed akar kórházba küldeni, közben meg ahogy látom, te pedzegeted egyre jobban ezt a lehetőséget.

Azt írod, nem tudsz pihenni, otthon is sokat dolgozol, anyukád is dolgoztat. Mintha picit az lenne ebben az egészben, hogy "minden rám hárul, nézzétek, most kórházba kerültem miattatok".

Szerintem ez nem jó ötlet. A kórház a legvégső megoldás és nem a legjobb hely kikapcsolódásra, felfrissülésre, lelki feltöltődésre.

Menj el táppénzre akkor is, ha akkor kevesebb lesz a fizu, különben a végén tényleg a kórházban köthetsz ki és akkor még kevesebb lesz. Ezidő alatt próbálj kikapcsolódni, menj el kirándulni, vagy csak pihengess.

Az otthoni munkából meg ha sok van a válladon, kérj segítséget a párodtól. Anyukáddal nem tudom mi a helyzet, ha el tudja látni magát annyit segíts neki, amennyit kell, de ne hagyd, hogy feleslegesen dolgoztasson.

Próbáld meg kicsit jobban megszervezni az életed, ha van rá lehetőség.

2013. nov. 12. 13:40
 24/45 anonim ***** válasza:
Miért Kérdező, te milyen más megoldást látsz a problémádra?
2013. nov. 12. 13:40
 25/45 A kérdező kommentje:
Ma is itthon vagyok, de nem tudok pihenni mert takarítanom, mosnom kell.
2013. nov. 12. 13:43
 26/45 anonim ***** válasza:
Kérdező (#25) ezzel azt hiszem, megadtad a választ - magadnak is.
2013. nov. 12. 13:46
 27/45 anonim ***** válasza:
A mosás nem egy nagy munka, hacsak nem kézzel mosol, a takarításban pedig kérd meg a párod, hogy segítsen. Nem tudom, mennyi takarítani való van, de mondjuk egyikőtök feltöröl, a másik letörli a port és együtt kicsit rendet raktok, így hamar kész lesztek és az egész biztos nem több egy óránál és akkor pihenhetsz a nap többi részében.
2013. nov. 12. 13:56
 28/45 anonim ***** válasza:
Nézd #23, én anno 5 hónapot hédereztem egy pszichiátriai szanatóriumban, mire végre ki tudtak robbantani onnan (szerintem a főorvos másnap hálaadást mondatott:)). Ha valaki olyan szituban van, mint a Kérdező, ennél nem létezik jobb lehetőség, n.b. a szabadsága érdemben nem fog csökkenni, a felelőssége és kötelessége viszont meredeken, nem a házasságát fogja rongálni közben, ilyesmi.
2013. nov. 12. 13:57
 29/45 anonim ***** válasza:
Egyáltalán napi hány órát dolgozol a hét hány napján, hogy így ki vagy merülve?
2013. nov. 12. 14:06
 30/45 A kérdező kommentje:
Változó, van amikor heti négyet de van, hogy többet. Tizenkétórás a műszak plusz az utazás.
2013. nov. 12. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!