Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Idegkimerűltségem van ezért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegkimerűltségem van ezért a férjem kórházba akar vitetni. Bolondnak néz? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos sokat kell a munkahelyemen dolgoznom ezért fáradt, ideges vagyok. A háziorvosom pihenést javasolt, de már nincs szabim erre a párom kitalálta ezt a hülyeséget. Normális?
2013. nov. 12. 12:43
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem pihensz otthon,nem iratod ki magad táppénzre előbb utóbb kórházban kötsz ki! Inkább fogadd meg az orvos tanácsát. Nemhiszem,hogy a férjed bolondnak néz,egyszerűen csak félt.
2013. nov. 12. 12:46
 2/45 anonim ***** válasza:
91%
Ha az orvos pihenést javasol, és nincs szabadságod, akkor írjon ki táppénzre. És akkor a férjed se talál ki ilyet sületlenséget.
2013. nov. 12. 12:47
 3/45 anonim ***** válasza:
100%

Normális. Ha máshogy nem tudsz elszabadulni, akkor ez a módszer marad. Ne várd meg, amíg komolyabb baj lesz belőle.

Én anno megtettem: nem csak a munkám, de a párkapcsolatom is ráment, plusz az idegösszeomlásból nagyon durva depresszió és agorafóbia lett, szó szerint életképtelenné váltam, mert már a lakást se tudtam elhagyni. Azóta tudom, hogy van az a pont, amikor azt kell mondani, hogy elég, most pihenek és nem érdekel semmi más. Az ilyen játék tényleg nagyon veszélyes.

2013. nov. 12. 12:49
 4/45 anonim ***** válasza:
17%

Nem vitethet kórházba, ha nem követtél el bűncselekményt, elmebeteg bűnelkövetőt is a bírósági ítélettel visznek csak be.

Nem tehet semmit a férjed. A háziorvos kiírhat táppénzre, de nem biztos, hogy ilyen rossz társ mellett otthon jobb lesz, ha nagyon beteg vagy a táppénz után még nehezebb lesz újra dolgozni.

Mit tehetsz?

Talán pszichiáterhez kellene menni munka után beszélgetni első körben, utána majd meglátod.

2013. nov. 12. 12:51
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom félt, és a legjobbat akarja neked. Azért az sem mindegy, hogy az, hogy ideges vagy mit takar..azt, hogy magadba fordulsz és csapkodsz, vagy azt, hogy a hajadat tépve üvöltesz a nappali közepén? Az egyik ismerősöm anyukáját is be kellett vinni egyszer az ügyeletre, mert egyik este kikelt magából, tört-zúzott, üvöltött, jóhogynem magában is kárt tett, annyira bezizzent..Szóval azért gondolom nem hiába javasolja az orvos is a pihenést, kikapcsolódást, mert így járhatsz te is akaratlanul! Írasd ki magad 1 hétre táppénzre és lazíts!
2013. nov. 12. 12:52
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
Írasd ki magad táppénzre és pihenj pár napot otthon. Olvass könyvet, hallgass zenét. Lustálkodj. Ha ez sem segít, akkor kell komolyabban gondolkozni a kórházon.
2013. nov. 12. 12:52
 7/45 A kérdező kommentje:
Ha táppénzre megyek akkor szinte semmi fizetést nem kapok. Nem lehet valami más megoldást kitalálni?
2013. nov. 12. 12:53
 8/45 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jutott eszedbe hogy talán csak aggódik érted és nem akarja hogy egy idegroncs legyél? Ha betegszabadságra mész egy két hétre és pihensz attól nem dől össze a világ. Vagy annyira kell a pénz hogy az egézségedet is kockára teszed érte?
2013. nov. 12. 12:55
 9/45 A kérdező kommentje:
Sokszor vagyok ingerült, mindenen fel tudom idegesíteni magam és úgy érzem mintha egy hete nem aludnék. Ok nélkül ordítozom a párommal stb.
2013. nov. 12. 12:56
 10/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs szabid, akkor nincs jobb megoldás. Mert a kórházi kezelés időtartamára még kevesebb pénzt kapsz, mintha simán elmész táppénzre!
2013. nov. 12. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!