Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegkimerűltségem van ezért a férjem kórházba akar
vitetni. Bolondnak néz? Mit tegyek?
Ha nem pihensz otthon,nem iratod ki magad táppénzre előbb utóbb kórházban kötsz ki! Inkább fogadd meg az orvos tanácsát. Nemhiszem,hogy a férjed bolondnak néz,egyszerűen csak félt.
2013. nov. 12. 12:46
Ha az orvos pihenést javasol, és nincs szabadságod, akkor írjon ki táppénzre. És akkor a férjed se talál ki ilyet sületlenséget.
2013. nov. 12. 12:47
Normális. Ha máshogy nem tudsz elszabadulni, akkor ez a módszer marad. Ne várd meg, amíg komolyabb baj lesz belőle.
Én anno megtettem: nem csak a munkám, de a párkapcsolatom is ráment, plusz az idegösszeomlásból nagyon durva depresszió és agorafóbia lett, szó szerint életképtelenné váltam, mert már a lakást se tudtam elhagyni. Azóta tudom, hogy van az a pont, amikor azt kell mondani, hogy elég, most pihenek és nem érdekel semmi más. Az ilyen játék tényleg nagyon veszélyes.
2013. nov. 12. 12:49
Nem vitethet kórházba, ha nem követtél el bűncselekményt, elmebeteg bűnelkövetőt is a bírósági ítélettel visznek csak be.
Nem tehet semmit a férjed. A háziorvos kiírhat táppénzre, de nem biztos, hogy ilyen rossz társ mellett otthon jobb lesz, ha nagyon beteg vagy a táppénz után még nehezebb lesz újra dolgozni.
Mit tehetsz?
Talán pszichiáterhez kellene menni munka után beszélgetni első körben, utána majd meglátod.
2013. nov. 12. 12:51
Gondolom félt, és a legjobbat akarja neked. Azért az sem mindegy, hogy az, hogy ideges vagy mit takar..azt, hogy magadba fordulsz és csapkodsz, vagy azt, hogy a hajadat tépve üvöltesz a nappali közepén? Az egyik ismerősöm anyukáját is be kellett vinni egyszer az ügyeletre, mert egyik este kikelt magából, tört-zúzott, üvöltött, jóhogynem magában is kárt tett, annyira bezizzent..Szóval azért gondolom nem hiába javasolja az orvos is a pihenést, kikapcsolódást, mert így járhatsz te is akaratlanul! Írasd ki magad 1 hétre táppénzre és lazíts!
2013. nov. 12. 12:52
Írasd ki magad táppénzre és pihenj pár napot otthon. Olvass könyvet, hallgass zenét. Lustálkodj. Ha ez sem segít, akkor kell komolyabban gondolkozni a kórházon.
2013. nov. 12. 12:52
7/45 A kérdező kommentje:
Ha táppénzre megyek akkor szinte semmi fizetést nem kapok. Nem lehet valami más megoldást kitalálni?
Az nem jutott eszedbe hogy talán csak aggódik érted és nem akarja hogy egy idegroncs legyél? Ha betegszabadságra mész egy két hétre és pihensz attól nem dől össze a világ. Vagy annyira kell a pénz hogy az egézségedet is kockára teszed érte?
2013. nov. 12. 12:55
9/45 A kérdező kommentje:
Sokszor vagyok ingerült, mindenen fel tudom idegesíteni magam és úgy érzem mintha egy hete nem aludnék. Ok nélkül ordítozom a párommal stb.
Ha nincs szabid, akkor nincs jobb megoldás. Mert a kórházi kezelés időtartamára még kevesebb pénzt kapsz, mintha simán elmész táppénzre!
2013. nov. 12. 12:56
Kapcsolódó kérdések: