Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire szokta dicsérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szokta dicsérni a férjetek a külsőtöket? Milyen gyakran szoktatok dicséretet kapni tőle?

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 17:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Általában minden nap, nem is egyszer. De ez nálunk kölcsönös, én is dicsérem őt. Nálunk ez természetes, vonzódunk egymáshoz, szeretjük egymást, akkor miért ne adnánk a másik tudtára?

Néha azért a legjobban mégis az esik, ha egy nehéz nap után teljesen szétesett arccal megy haza az ember, és akkor kapja meg hogy milyen gyönyörű :)

2013. nov. 8. 19:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Minden nap mond valami kedveset, vagy a külsőmre, vagy arról beszél, amit érez irántam. Számomra fontos ez, így ilyen embert választottam férjemnek. Szerintem, akinek ez számít az ne alkudjon meg, mert nem lesz boldog!

25N

2013. nov. 8. 19:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont!

Én is rendszeresen kapok dícséretet,pedig igencsak megviselte a testem a terhesség.7 éve vagyunk együtt,de mindennap tudtára adjuk a másiknak hogy szeretjük,vagy hogy jól néz ki :)

2013. nov. 8. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Soha.

Egyszerűen nem az a fajta.

Ha megkérdezem néha-néha, hogy egy-egy ruha hogy áll...akkor mindig dicsér. De magától soha.

Már megszoktam. :)

2013. nov. 9. 09:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Van hogy napi többször, van hogy csak egyszer, de mindig érezteti, hogy neki én vagyok a legszebb.

Össze is bújunk... szerencsésnek érzem magam, mert a férfiak egy része ezeket nem csinálja, tapasztalatból mondom.

Te dicséred amúgy őt? Csak mert nálunk ez kölcsönös :)

2013. nov. 9. 10:51
 16/17 anonim ***** válasza:
minden nap többször is mond. Pl: milyen szép a szemed, gyönyörű vagy, szép vagy, a melleimet, a seggem, a testem is dícséri, pedig van rajtam egy kis felesleg... érezteti,hogy számára tökéletes vagyok, és ez jó :)
2013. nov. 10. 19:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Szép nőnek tartod magad, de önbizalom hiányod van? Most akkor mivan?

Magadnak mondasz ellent....

az én férjem minden nap mond valami kedveset szépet:)

2013. nov. 12. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!