Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokta dicsérni a férjetek a külsőtöket? Milyen gyakran szoktatok dicséretet kapni tőle?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 17:54
1/17 A kérdező kommentje:
Ugyanis engem soha nem dicsér meg, pedig szép nő vagyok. De önbizalom-hiányom is van, ezért rám férne a dicséret. Hisz neki akarok tetszeni elsősorban.
2013. nov. 8. 17:57
2/17 anonim válasza:
Szia, én mindennap megdicsérem többször :) De attol még szeret ha nem mondja mindig ! :)
3/17 anonim válasza:
Amióta érzelmileg meggyengült egy másik pali miatt azóta jobban odafigyelek, Többször mondogatom. mivel nem érezte azt hogy szeretem és, fontos nekem.
4/17 anonim válasza:
Minden napra jut kedvesség, de mindkét irányba, tehát én is bókolok neki, nemcsak ő nekem. Persze nem előírásszerűen, szerencsére spontán jönnek a dicséretek.
5/17 anonim válasza:
Naponta többször. Szinte állandóan talál valami okot a bókokra. Pl. mikor a baráti körünk egyik-másik férfi tagja egy-egy csinos lányra megjegyzést tesz, hogy micsoda jó nő, a férjem általában olyanokat mond, hogy nem látta, nem tud másra odafigyelni, ha ilyen gyönyörűség van mellette (ez lennék én, elméletben :D). Valójában nem érzem magam különlegesen szépnek, teljesen átlagos vagyok, még egy kis súlyfelesleg is akad rajtam, nem vészes, de azért na... nem úgy nézek már ki, mint fiatalabb koromban. Ő mégis úgy néz rám, mintha valami csoda lennék, pedig semmi csodálni való nincs rajtam. Mondjuk mi még csak öt éve élünk együtt, tehát elég friss kapcsolat, még nagyon szerelmesek vagyunk. :)
6/17 anonim válasza:
Soha nem dicsér meg.
Amíg nem volt gyerekünk, sokkal lazábban éltünk, vagyis eljárhattam hazulról bármikor nyugodtan, és anno még féltett, többször dicsért. Mióta gyerek van, nem figyel ilyesmire. Nem híztam meg, nyugis életünk van, azért 2 hetente egyszer mondhatna valamit. Ez van, a gyerekkel már nyeregben érzi magát, és nem számít mi van velem.
7/17 anonim válasza:
Kérdező, egy cipőben járunk. Egy éve vagyunk együtt, de sajnos egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kaptam tőle dicsérete vagy bókot.... Mindig azt mondja, ő nem az a dicsérgetős típus. De közben mondja, hogy legyen több önbizalmam.
8/17 anonim válasza:
Nem mindennap, de szokta dicsérni a külsőmet és egyéb bókokkal is kedveskedik.
9/17 anonim válasza:
Szokott dicserni is, de legtobbszor inkabb a tekinteten latom, mikor kicsipem magam, ahogy vegignez rajtam es egybol jon megolel, megcsokol, hogy tetszik neki, amit lat :) Eszreveszi az uj ruhat, uj frizurat, ha mas szinu a kormom stb
10 eve vagyunk egyutt, ket kisgyerkocunk van
10/17 Tica0121 válasza:
Amióta megszületet a gyerekünk, azóta mnden nap megdícséri a külsőmet. Előtte sem volt ezzel gond, de zóta istenőnek érzem magam. Pedig jócskán megviselt a terhesség, császáromvolt így hegem is maradt. Mégis minden nap elmondja mennyire büszke rám, amiért végigcsináltam a terhességet és milyen gyönyörű vagyok. Hozzáteszem nagyon problémás terhességem volt, azóta is vannak egészségügyi problémáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!