Miért nem kapok dicséretet, bokot tőle sosem?
Nem. Tapasztalat. Sokkal lekezelőbbek és nyeregben érzik magukat az idősebbek...
Lapát...
Figyeld a testét, az sokkal többet mond minden szónál - na ez echte Raffaello reklám-szöveg lett :D.
Komolyan. A barátom engem sem dicsérget, egyszerűen Cica, Cicó, Cicc vagyok, de a tekintete (a szemébe nézek és elpirulok, vagy vigyorgok, mint a vadalma), a gesztusai (lágy, finom érintés, simogatás...) simán felérnek egy-egy bókkal.
Olyan környezetben nőttem fel, ahol azt tanultam meg, hogy a dicsérettel bőkezűen kell bánni, segít szorosra fonni az emberi kapcsolatokat.
A férjem az első időszakban többször leteremtett, hogy ne dicsérgessem, mert kényelmetlenül érzi magát tőle.
Eleinte nagyon tudatosan oda kellett figyelnem rá, de idővel leszoktam.
Most több év után megkaptam, hogy miért nem dicsérem, jól esne neki.
Emlékeztettem a korábbi kérésére.
19 év, akkor ő most 42.
Nála már érvényes bőven a "kifogott halat nem kell etetni" szabály, ha te is ennyi idős lennél, megértenéd. Ő is csak az egoját eteti azzal, hogy fiatal nője van, de nem fog érted többet tenni, mintha te is annyi idős lennél. Te is keress egy 23 éves srácot meg ő is keressen egy 43 éves nőt és majd akkor megoldódnak a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!