Ti is elhanyagoljátok a külsőtöket hidegben?
Nekem sincs kedvem semmihez:( Legszívesebben egész nap feküdnék:)
Kétlányos 33hkm.
nálam a hideg is közre játszik...nem túl jó móka hajat csinálni ilyenkor :)) főlleg ha bent sincs 30 fok :)
amúgy én is kicsit le vagyok pukkanva de tervezem össze szedni magam :S
Kb. 1 hónapja beteg vagyok, nem tudok kikeveredni a megfázásból, a vírusok csak jönnek-mennek. Hiába voltam orvosnál...
Ma reggel arra keltem, hogy alig bírom kinyitni a szemem, mire belenézek a tükörbe, látom teljesen be van gyulladva az egyik szemem. Erre felhúzom a redőnyt és még nagyobb a hó, mint tegnap.
Hát őszintén...sminkeljen ezek után, akinek két anyja van. :D
Na jó, persze próbálkozok nem elhagyni magam, de olyan mélységes napfény-hiányban szenvedek, hogy először a lelkemet kell valahonnan összekaparni, és akkor talán képes leszek a külsőmre is jobban figyelni.
mivel a hó a képembe zuhog, a smink befejeződik nálam az alapozónál, vicces lenne, ha folyna rólam a spirál...
A hajamat meg szoktam mosni, de sapka alá őszintén szólva max. összegumizom, hogy ne fújja szanaszét a szél. Mivel ápolt és tiszta vagyok, nem érzem magam elhanyagoltnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!