Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is elhanyagoljátok a...

Ti is elhanyagoljátok a külsőtöket hidegben?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok ezzel így, hogy amióta babát várok, és még hideg is van, nem csak kint, de a szobán kívül mindenhol, nincs kedvem megcsinálni a hajamat, sminkelni, ilyesmi... Nektek?
2013. márc. 27. 09:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nekem sincs kedvem semmihez:( Legszívesebben egész nap feküdnék:)

Kétlányos 33hkm.

2013. márc. 27. 09:53
 2/18 anonim ***** válasza:
nekem a hideggel nem változott meg az igényem a normális külsőre:)) mindent ugyanúgy csinálok, csak nem járok annyit magassarkúban, mondjuk ez nem a hideg miatt van, nem tartom kényelmesnek.
2013. márc. 27. 09:54
 3/18 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos én nem csak hidegben vagyok így, amióta gyerekeim vannak, azóta ilyen vagyok. Nekem erre nincs energiám.
2013. márc. 27. 09:55
 4/18 anonim ***** válasza:
61%

nálam a hideg is közre játszik...nem túl jó móka hajat csinálni ilyenkor :)) főlleg ha bent sincs 30 fok :)

amúgy én is kicsit le vagyok pukkanva de tervezem össze szedni magam :S

2013. márc. 27. 09:58
 5/18 anonim ***** válasza:
74%

Kb. 1 hónapja beteg vagyok, nem tudok kikeveredni a megfázásból, a vírusok csak jönnek-mennek. Hiába voltam orvosnál...

Ma reggel arra keltem, hogy alig bírom kinyitni a szemem, mire belenézek a tükörbe, látom teljesen be van gyulladva az egyik szemem. Erre felhúzom a redőnyt és még nagyobb a hó, mint tegnap.

Hát őszintén...sminkeljen ezek után, akinek két anyja van. :D

Na jó, persze próbálkozok nem elhagyni magam, de olyan mélységes napfény-hiányban szenvedek, hogy először a lelkemet kell valahonnan összekaparni, és akkor talán képes leszek a külsőmre is jobban figyelni.

2013. márc. 27. 09:59
 6/18 anonim ***** válasza:

mivel a hó a képembe zuhog, a smink befejeződik nálam az alapozónál, vicces lenne, ha folyna rólam a spirál...

A hajamat meg szoktam mosni, de sapka alá őszintén szólva max. összegumizom, hogy ne fújja szanaszét a szél. Mivel ápolt és tiszta vagyok, nem érzem magam elhanyagoltnak!

2013. márc. 27. 10:00
 7/18 anonim ***** válasza:
Miért hanyagolnám elmagam azért mert hideg van , ugyan úgy oda figyelek a külsömre . Max nem bajlodok annyit a hajammal hanem simán megszáíriotom. Reggel meg gyorsan ahol elaludtam rászárítok .
2013. márc. 27. 10:00
 8/18 A kérdező kommentje:
Én 36. hétben járok, de már komolyan, egész télen olyan vagyok, mint egy háztartásbeli... Van egy másfél évesünk is. Tisztában vagyok vele, hogy miket kéne csinálnom, és el is várom, ha valaki feltölt mondjuk egy képet, hogy hogy nézzen ki, és ne töltsön fel akár milyet (szép smink, ápolt haj, csinos öltözet), de én inkább képet sem töltögetek fel magamról mostanság :) Ha megyünk valahová, akkor felveszem a legnormálisabb farmeromat, egy szebb pulcsival, összefogom a hajamat. Most a sminkeléssel kb egy mosakodásig jutok, max rúzs. Azt is csak az illúzió kedvéért, mert fél órán belül úgy is ennem kell valamit, és már az sem néz ki úgy, mint előtte, amikor felvittem a számra...
2013. márc. 27. 10:04
 9/18 A kérdező kommentje:
De én most főképp azok válaszára vagyok kíváncsi, akiknek abba a helyiségben is hideg van, ahol öltözködni, szépítkezni lehetne és még kismamák is pluszba.
2013. márc. 27. 10:07
 10/18 anonim ***** válasza:
mi fűtünk, szóval nincs hideg, sőt, nekem amúgy is hőhullámaim vannak, szóval felőlem lehetne a fürdőben pár fokkal kevesebb. de smink nélkül akkor se mennék ki, ha 13 fok lenne otthon. szerintem én szülni is sminkben fogok:D ááá nem
2013. márc. 27. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!