Ti is elhanyagoljátok a külsőtöket hidegben?
Ha hideg van, ha meleg van, valahogy annyira bennem van, hogy reggel felkelek, kávé, mosakodás smink, hogy nem tudnám elhagyni. Jó amikor beteg voltam, akkor nem sminkeltem, mert nem volt erőm, de még most is a legvégén felteszem a szemceruzát, habár a spirál néha elmarad. Nem vagyok egy miss p.cs., de szeretek sminkelni, és a párom is örül neki, hogy nem hagyom el magam, hanem ugyanúgy adok magamra, mint mikor megismerkedtünk. Persze az évek folyamán ez a kis sminkrituálé 5 perces lett, de nem azért, mert összekapom, hanem már sötétben is képes lennék megcsinálni tükör nélkül. Hajat is heti 2x mosok, habár itthon melegítőt hordok, mert ez kényelmesebb, mégsem érzem, hogy elhanyagolnám magam :D
Nálunk nincs hideg, de ha az lenne sem lenne indok arra, hogy elhanyagoljam magam... Bár szeritnem ennek is több fokozata van, hiszen attól mert nem sminkelsz, nem biztos, hogy büdös és kozos vagy, csak szimplán nem sminkelsz... :)
39hkm
Akkor végül is nem hanyagolod el magad... Csak nem akarsz sminkelni. Mondjuk régebben én is lakkoztam a hajam, de már hosszú lett, így semmi értelmét nem látom, és amióta terhes lettem, azóta kicsit hullámos is, aminek örülök, így csak megmosom és kész. persze fodrászhoz is kéne mennem, de nem buszozhatok, meg nem akarom, hogy két vágás közbe meginduljon a baba :D De majd ha már nagyobb lesz, akkor oda is el tudok menni.
Mondjuk ennyi mindent sosem használtam, még a rúzst sem szeretem, és a spirálon és a szemceruzán kívül mindentől ég a szemem, vagy viszketek, de nem is bánom :D
Az utolsó 39hkm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!