Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is elhanyagoljátok a...

Ti is elhanyagoljátok a külsőtöket hidegben?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok ezzel így, hogy amióta babát várok, és még hideg is van, nem csak kint, de a szobán kívül mindenhol, nincs kedvem megcsinálni a hajamat, sminkelni, ilyesmi... Nektek?
2013. márc. 27. 09:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek kérdező. Én is olyan lestrapáltnak látom/érzem magam, de néha erőt veszek magamon és feltuningolom a külsőm a párom miatt :-)
2013. márc. 27. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Mit jelent az hogy hideg van a lakásban? Nincs fűtés, vagy amúgy fázol huszonakárhány fokba? Mert nálunk reggelre, még nem gyújtjuk be a pincébe a kazánt 20 fokra lehül. Így mivel én nagyon fázós vagyok, szoktam fázni.Párom ilyenkor is képes alsónadrágban ülni órákig. Kislányom szintén nem fázik.Na ekkor még elég rosszul vagyok, fáradt, nyűgös, de amint egyre melegszik, úgy javul a kedvem.Otthon valamennyire én is elhagyom most magam, második babát várom. De ha elmegyek valahova, azért odafigyelek, meg ha majd jön a jó idő, a kedvem is sokkal jobb lesz. Most egy kicsit antiszociális vagyok, eddig mindennap elmentünk ide-oda, most inkább vagyok itthon.
2013. márc. 27. 10:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Mi villanyfűtést használunk. A hálószobát fűtjük vele, fürdőszobát csak addig amíg fürdik valaki. Aztán fél óra múlva ki is hűl a fürdőszoba, gipszkarton falak vannak...
2013. márc. 27. 11:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem sincs mindig energiám a terhesség miatt, de ugyan úgy adok a külsőmre mint a terhesség előtt :) Főleg hogy irodában dolgozom, tehát nem is tehetném meg hogy lerombolva, kócosan, hanyagolt külsővel jelenjek meg. :) Nálunk is hűvös van, de ugyan úgy kell adni magamra mint +30 fokban :)
2013. márc. 27. 11:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha hideg van, ha meleg van, valahogy annyira bennem van, hogy reggel felkelek, kávé, mosakodás smink, hogy nem tudnám elhagyni. Jó amikor beteg voltam, akkor nem sminkeltem, mert nem volt erőm, de még most is a legvégén felteszem a szemceruzát, habár a spirál néha elmarad. Nem vagyok egy miss p.cs., de szeretek sminkelni, és a párom is örül neki, hogy nem hagyom el magam, hanem ugyanúgy adok magamra, mint mikor megismerkedtünk. Persze az évek folyamán ez a kis sminkrituálé 5 perces lett, de nem azért, mert összekapom, hanem már sötétben is képes lennék megcsinálni tükör nélkül. Hajat is heti 2x mosok, habár itthon melegítőt hordok, mert ez kényelmesebb, mégsem érzem, hogy elhanyagolnám magam :D

Nálunk nincs hideg, de ha az lenne sem lenne indok arra, hogy elhanyagoljam magam... Bár szeritnem ennek is több fokozata van, hiszen attól mert nem sminkelsz, nem biztos, hogy büdös és kozos vagy, csak szimplán nem sminkelsz... :)

39hkm

2013. márc. 27. 11:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Fürdök persze minden nap és három naponta mosok hajat. Reggel fogat mosok, mosakodom, deo, parfüm ha aznap készülök valahová. Aztán este is fogmosás. Ha megyek valahova, rúzs, elkötöm a hajam, megfésülöm, de öt perc alatt kész. Előtte csinosan tűztem fel, odafigyeltem mindenre, hajlakk, ha valahová kell(most az ki van zárva). Körmömet sem festem, csak hetente levágom. Akkor 2-3 naponta is újrafestettem, ha épp nem zselés körmöm volt, 3-3 hetekig. Szempillaspirált, szemceruzát nem teszek, mert nincs kedvem esténként még azzal is mókerolni. Mielőtt nem vártam babát, alapozó-korrektor, púder, szemhéjpúder átmenetesen szerettem, szemceruza, tus, spirál, pirosító, rúzs, fixáló. Előző terhesség alatt is ez volt. Megszültem, jöttek a jó idők és megint csini lettem. De aztán ismét várandós lettem, jött a hányingerkorszak az első 3 hónapban és azóta kezdődött minden előről :D Jut eszembe, amikor nem vártam babát, még barnítókrémmel és epilálással is szórakoztam. Azóta csak borotválás, és fehér vagyok, mint a fal.
2013. márc. 27. 12:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor végül is nem hanyagolod el magad... Csak nem akarsz sminkelni. Mondjuk régebben én is lakkoztam a hajam, de már hosszú lett, így semmi értelmét nem látom, és amióta terhes lettem, azóta kicsit hullámos is, aminek örülök, így csak megmosom és kész. persze fodrászhoz is kéne mennem, de nem buszozhatok, meg nem akarom, hogy két vágás közbe meginduljon a baba :D De majd ha már nagyobb lesz, akkor oda is el tudok menni.

Mondjuk ennyi mindent sosem használtam, még a rúzst sem szeretem, és a spirálon és a szemceruzán kívül mindentől ég a szemem, vagy viszketek, de nem is bánom :D

Az utolsó 39hkm :D

2013. márc. 27. 12:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha egyedül (azaz a kicsikkel) vagyok itthon, akkor előfordul, de ha megyek el valahova (suliba, oviba, vásárolni), vagy ha jön haza a férjem, akkor "rendbehozom" magam.
2013. márc. 27. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!