Anyukák! Hogyan várjátok haza a férjeiteket a külsőtöket illetően?
énem a férjem miatt,a saját igényem miatt nem vagyok itthon sem kajafoltos felsőben
ha kajás,tejes lett,átöltöztem
reggelenként zuhanyzok,akkor dezodorálok,nem izzadok büdöset,este megint zuhanyzok
a hajam itthon össze van kötve
én a férjem miatt biztos nem csinálnék ilyen felhajtást,de magamra is van igényem
nem sminkelek,nincs műkörmöm,de járok fodrászhoz,kozmetikushoz,szőrtelenítek,nem vagyok igénytelen
de itthon melegítzőben és pólóban vagyok,ami nem szakadt,kinyúlt,foltos,de kényelmes
Nem tudom, de én soha nem voltam olyan állapotban, hogy ennyire rendbe kéne tegyem magam. A fogmosás, arcmosás reggel alap, használok izzadásgátlót, amitől egész nap nem izzadok, a hajamat minden reggel megfésülöm, aztán lófarokba kötöm, úgyhogy nem gubancolódik. Ha pici ételfolt volt a ruhán, azt azért nem cseréltem le, de ha nagyobb folt lett, akkor max. átöltöztem.
Soha nem hordok itthon nyúlott, nem divatos ruhákat, szeretem ha jól is néz ki, de ugyanakkor kényelmes is, de nem is vagyok puccparádéban, de azért hétköznapiasan is csinosabb ruhákat részesítek előnyben. Szóval tényleg nem kellett rosszul éreznem magam soha a külsőmet illetően.
Ennek természetesnek kellene lenni. A férj napközben gondozott nőkkel találkozik. Nagyon kiábrándít, ha a eleség elhanyagolja magát. Az ilyen nő önmagára is igénytelen, ami őt minősíti.
Nem divatbabának kell otthon lenni, de gondozottnak igen.
Hát persze ez a természetes szerintem, nem az ha lebukizott, megizzadt (ffff) felsőben kócosan stb. várom.
Értem miről beszélsz amúgy én is itthon tornázok a gyerekek közreműködésével ha úgy alakul, ha nem úgy akkor alvásidőben de akkor már utána gyors letusolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!