Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogyan várjátok haza...

Anyukák! Hogyan várjátok haza a férjeiteket a külsőtöket illetően?

Figyelt kérdés
Én két kisgyerekkel vagyok itthon. Mindennapos, hogy izzadt, kajás, néha tejes leszek. :) Mikor már közeledik haza a férje, arcot, fogat mosok, megmosom a hónaljamat, dezodorálok, megigazítom a hajam, és tiszta felsőt veszek. A múltkor nálunk volt egy ismerősöm, és azt mondta, hogy ki is röhögné a férje, ha miatta ilyen nagy felhajtást csinálna, hiszen hétvégén úgyis látja, hogy hogy néz ki. Ti hogy csináljátok?
2013. febr. 6. 18:00
1 2
 11/12 porcukormókus ***** válasza:
100%

Egy heten kb. 3napot van itthon a ferjem, de en nemigazan teszek kulonbseget, ami a kulsomet illeti. 2-3napontahajat mosok, reggel es este gyors zuhany, es mindig rajzolok magamnak fejet. :)) (ezalatt a kikopott szemoldokomet ertem, raferne egy uj tetko, de most meg szoptatok) Plusz szempillaspiral.

Osszesegeben nem nagy ceco, de van amikor eluszok ket kicsi mellett, olyankor megcsinalom reggeli utan.

Itthon kenyelmesben vagyok, de tiszta es nem szakadt. Ha elmegyek itthonrol, akar csak setalni vagy boltba, akkor mar farmerba bujok. Kizart, hogy szoszmosz-mackoba induljak el itthonrol. :) Pedig tok folosleges, egy kis faluban lakunk, a kutya nem nezi mibe vagy.. :))

De ez mind nem a ferjem miatt van. Ha nem igy alakul a napom, akkor egesznap rosszul erzem magam a boromben.

2013. febr. 6. 21:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Csatlakozom néhány előttem szólóhoz, nem a férjem miatt vagyok tiszta és ápolt, hanem ez nálam alapvető igény.

Ha megizzadtam, letusolok, ha baleset érte a felsőmet, akkor átöltözöm, minden étkezés után fogat mosok (pláne ha itthon vagyok, ahol ezt nem olyan bonyolult megoldani), naponta többször használok intim törlőkendőt stb stb.

Meg is őrülnék, ha az ilyesmikkel várnom kéne este 7-ig, és addig ülnék a saját bűzömben.

2013. febr. 7. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!