Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebukott a férjem, hogy megcsal. Nagyon magam alatt vagyok. Mit tegyek?
Márpedig 10 évet (és még többet) nem lehet így lezárni, és még ha meg is csalja, nem tud elmúlni a szerelem 2 másodperc alatt, mert ha elmúlna (vki írta, h ő nem érezne szerelmet), akkor nem is szerette volna igazán. Szerintem ezt ne hamarkodd el. Nem azt mondom, hogy belefér a megcsalás a házasságba, de.... végülis a 10 évbe belefér. Persze, ez hülyén jön ki, én sem mondom azt, hogy belefér, mert nem fér bele, de ez valahogy olyan kettős dolog. Én is a kapuzárási pánikra gondolok, van a férjeknek egy biz. csoportja, akik ilyenkor bekattannak szó szerint, és megcsalják a feleségüket. De az én véleményem, hogy nem kell egyből elválni. A mai világban mindenki megcsal mindenkit, és mindenki el akar válni. Pedig egyik sem jobb a másiknál, ezt jegyezzétek meg...
Szóval ez nem lesz egy könnyű menet, hosszas beszélgetésekre van szükségetek, hogy kiderüljön, mi a valódi oka a megcsalásnak, mit érzett/érez a férjed. Én nagyon szurkolok Nektek, a házasság csupa kompromisszum. Ne válj el egyből, jól gondold meg. Nehogy már egy 19 éves kis p@csa határozzon meg 10 évet!
22-es vagyok. Pff... ezt nagyon sajnálom! :( nagyon durva... Vannak gyerekeitek? Mi az, hogy a lány terhes lett tőle? Ez tisztára filmbe illő. Tudom, sajnos ez nem az, ez az életed... de hogy eshetett tőle teherbe? nem védekeztek?? :(
Nagyon sok erőt, kitartást! Még együtt laktok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!