Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti meg tudnátok bocsátani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haramia kérdése:

Ti meg tudnátok bocsátani egy félrelépést, ami elsősorban érzelmi alapú volt, nem testi?

Figyelt kérdés

A történet nem az enyém, hanem egy ismerősömé, még az "ítéletre" vár. De mint nő sokat agyalok rajta, hogy én mit tennék ilyen helyzetben. A pár 7 éve van együtt. A férjnek 4 hónapja tartott egy viszonya, ami pont a lezáráskor derült ki (a másik nő tett pontot a végére) a feleség pedig megtalálta ezt a búcsúüzenetet.

A pasi nem tagadja, hogy szerelmes lett (szex mindössze egyszer volt) de rengeteg találkozó, közös program, ebéd, séta csók, ölelkezés stb...ugyanakkor azt mondja, hogy lezárta, befejezte a kapcsolatot és szeretné újrakezdeni a feleségével, ha kap még egy lehetőséget. (egy közös kisgyerekük van).

Ti hogyan döntenétek a feleség helyében?

2013. nov. 5. 12:33
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
89%

Mást szeretni nem bűn. És ami nem bűn, az megbocsáthatatlan.

Lehet, hogy együtt maradnánk a házasságba, legalábbis húznánk még a gyerek és az anyagiak miatt, de ha beleszeretett másba, akkor vége a kapcsolatunknak, és nem lennénk tovább boldogok. Ő csak azért marad, mert ezt kívánja az érdeke, de nem a szíve.

2013. nov. 5. 13:03
 12/50 anonim ***** válasza:
21%
Persze, hogy megbocsátanám, még ha nem is könnyű szívvel. Ha állandóan mindenért mindig kirúgnánk a párunkat, mindenki örökké vándorolna le és fel a városokban, falvakban meg az országútakon. Hét évet agyonvágni egy TERMÉSZETES kisiklásért? Istenem, hát előfordult. Nem betegesen rohangált nők után, hanem egyszer szerelmes lett, másba. Akivel ez nem fordul(hat) elő, annak szafaládé van a szíve helyén. A probléma megoldódott, eldőlt, a családba visszatért a kitekintő. Mit is kéne szétverni ezért??
2013. nov. 5. 13:04
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy visszatért, de te tudnád ugyanúgy szeretni? Lehet, hogy fel lehet dolgozni, de azért ennyire nem egyszerű. Biztos vagyok benne, hogy mással is előfordul élete során, hogy másba lesz szerelmes, de ezt két módon tudja kezelni. 1. elnyomja, mert fontosabb a családja, aztán majd elmúlik 2. viszonyt kezd, de akkor vállalja a következményeket. Ez igenis egy döntés, kétféle kimenetele lehet, ha a megcsalást választja, annak is. Ezzel szerintem mindenki számoljon előtte.
2013. nov. 5. 13:09
 14/50 anonim ***** válasza:
85%
Kedves 12. Te ezt komolyan gondolod? Természetes dolog?? Jó ég :O
2013. nov. 5. 13:13
 15/50 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudjatok, de mi a természetes abban ha valaki félrekefél?:D ha számodra ez természetes, akkor nem nálunk vannak a bajok:))
2013. nov. 5. 13:15
 16/50 anonim ***** válasza:
53%
Nézd, velem is előfordult. És ettől nem lettem rosszabb házastárs. A baj, a fenyegetettség néha jobban összekovácsolja a házasságot. A semmit érő házasságokat meg azonnal felbomlasztja. Itt a próbatétel. És mi például jól jöttünk ki ebből.
2013. nov. 5. 13:16
 17/50 anonim ***** válasza:
94%
Lehet hogy nekem szafaládé van a szívem helyén, de a páromnak is, sőt meg is érteném, ha elmennék mással kufircolni és kidobna... Ez egy PÁRKAPCSOLAT és nem egy pár kapcsolat... :)
2013. nov. 5. 13:16
 18/50 anonim ***** válasza:
14%
Érdemes veletek beszélgetni, tényleg. Az a válasz, hogy 0%. Gratulálok. Észérvek ezek. Hát éljetek tovább az eddigi hitetekben. :o)) Kifelé minden rohadt embert az ablakon, amint ránéz a presszósra... de én már elköltöztem onnan régen. Viszlát!
2013. nov. 5. 13:19
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Sem a testi, sem az érzelmi megcsalást nem tudnám megbocsájtani, de ha választani kell, az érzelmi még rosszabb is.
2013. nov. 5. 13:20
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy ép :D

Miféle értelmes válaszról beszélsz?:D az is természetes kisiklás, ha a nőd másokkal kefél?:D vagy ez csak a férfi kiváltsága?:D

2013. nov. 5. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!