Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg tudnátok bocsátani egy félrelépést, ami elsősorban érzelmi alapú volt, nem testi?
A történet nem az enyém, hanem egy ismerősömé, még az "ítéletre" vár. De mint nő sokat agyalok rajta, hogy én mit tennék ilyen helyzetben. A pár 7 éve van együtt. A férjnek 4 hónapja tartott egy viszonya, ami pont a lezáráskor derült ki (a másik nő tett pontot a végére) a feleség pedig megtalálta ezt a búcsúüzenetet.
A pasi nem tagadja, hogy szerelmes lett (szex mindössze egyszer volt) de rengeteg találkozó, közös program, ebéd, séta csók, ölelkezés stb...ugyanakkor azt mondja, hogy lezárta, befejezte a kapcsolatot és szeretné újrakezdeni a feleségével, ha kap még egy lehetőséget. (egy közös kisgyerekük van).
Ti hogyan döntenétek a feleség helyében?
Egyetertek az elsovel! Pontosan azert tudott masba beleszeretni, mert engem mar nem szeret, illetve nem ugy.
Az erzelmi megcsalas talan rosszabb, mint a fizikai.
Raadasul nem is az o dontese, csak nem akar ket szek kozul a foldre ulni.
Hát ilyen esetben nemtudom mit tennék valószínü kidobnám és csak utána kezdenék el gondolkozni!
Mert ha csak egyszer történt volna érzelmek nélkül szex, hamarabb megbocsájtanék de csak a házasság és a gyermek miatt.
Ha történt megcsalás, semmiképp nem tudnám megbocsátani. Egy csókot maximum, szexuális érintkezést NEM.
Egyébként a csupán érzelmi félremenést (tehát hogy érzései támadnak valaki más iránt, de nem történik testiség) még megpróbálnánk helyrehozni szerintem, de csak akkor ha a másik fél még időben jelzi, hogy valami nem stimmel és változtatni szeretne. Ha nekem kell rájönnöm viszont, hogy ilyen érzéseket táplál, akkor szintén repülne.
Szóval nálam a fent említett esetben lapát. 4 hónapig!!! Hazudozott, csalta a feleségét, az ilyen nem érdemel új esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!