Anyukák! Elsősorban Nektek szólna a lenti kérdésem!?
Mondd kedves...kinek a pénzén szalagavatózol? Kinek a pénzén lesz meg a banketted, stb?
Bármilyen is a viszony a szüleid és közted, a meghívás elvárható. Majd eldöntik, elmennek-e?
Anyaként mondom
Ha a lányom elém állna hogy ne menjek a szalagavatójára, az első hogy megkérdezném miért. Ha őszinte akkor megmondaná hogy azért ne mert piszkosul szégyelli a családját. Valljuk be, nálad is ez a helyzet. Szégyelled őket, inkább ne is menjenek.
Így viszont azt hiszem megsértődnék, végül is a jó hírű gimnázium költségét, és a későbbi költségeket esetleg az egyetemet is a szégyellni való család fogja fizetni.
Szóval ne csodálkozz ha eléjük állsz, és úgy megsértődnek, hogy később egy könyvet sem fogsz tudni megvenni mert beintenek neked..
Azért egy szalagavatót te is kibírsz a szüleiddel főleg ha ők fizetik ki a ruha árát amiben táncolni fogsz.
6 éves korodtól taníttatak, etettek, itattak, ruháztak, de... ahhh, minő gondolat: te nem érzed úgy, hogy ott lenne a helyük!
Ha ilyen lányom lesz, főbe lövöm magam!
köszönöm szépen válaszokat! szidni azért annyira nem kell szerintem mert nem szoktam hálátlan lenni, és jó hírű gimi, nem feltétlen jelenti azt, hogy fizetős.
De szerintetek akkor, ők valójában szeretnének ott lenni? Mármint egy anyuka attól függetlenül, hogy nincs jóba a lányával, meg egy apuka, ott szeretne ezen lenni?
Akkor közelítsd meg így, kérdezd meg anyukádat. "Anyu, szeretnétek ott lenni a szalagavatómon? Tudom, hogy sok gond volt velem mostanában, és ha nincsen kedvetek eljönni, az sem baj."
Ha azt mondja, lehet, hogy nem fog ráérni, az azt jelenti, hogy nem akar elmenni. A meghívót azért add át, udvariasságból.
Szerintem nem őket szégyelli, hanem a viselkedésüket, azt akarja, hogy mások azt lássák, büszkék rá a szülei. MEgértem, nekem is nagyon rossz volt, hogy a ballagáson a szüleim egyszerűen semmiféle érzelmet nem mutattak, nem láttam rajtuk büszkeséget, annak ellenére, hogy én mondtam beszédet és kaptam meg a suli legkomolyabb díját :( Ne akarjátok tudni, milyen rossz érzés volt látni, hogy másnak mennyire örülnek tizedekkora dolgok miatt is :(
Kérdező, legyenek ott. Ne akard tovább rontani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!