Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő részéről ez megalázó?
Arról van szó, hogy nem vagyok hive annak, hogy felhivjam a férjem figyelmét arra, hogy elhanyagol.
Viszont most szóltam neki, hogy ez tovább igy nem mehet .Azóta puszilgat és ölelget. De én ilyenkor azt érzem, hogy én erõszakoltam ki belõle, mert saját magától nem jutna eszébe csak ritkán.
Ti is voltatok már ilyen helyzetben?
12:19
Na végre már van egy õszinte válasz.Köszi neked!
Egy feleség, egy társ a párkapcsolatban szeretve érzi biztonságban magát véleményem szerint.
12:37
Neked is igazad van, de én akkor sem tudom és nem is akarom figyelmeztetni, hogy hé vedd már magad észre, azért a férfiak sem lehetnek ennyire szárakozottak, helyesebben a férjem.
Az egyik válaszolónak,aki azt kérdezi,hogy mondjam neki, hogy ne politizáljon már ennyit, az a válasz érdekel, hogy mi fog történni.
Kedves Kérdező!
Te mindig érezteted?
Biztos vagy benne?
No vagyok (inkabb lany, 19..), de ettol en is megorulok.
En ugy vagyok vele, hogy a baratom nem gondolatolvaso egyreszt, masreszt meg ferfi, es nekunk noknek nyilván nagyobb szuksegunk van az osszebujasra, mint nekik (persze vannak kivetelek:)). Amikor bujni szeretnek, szolok, amikor azt szeretnem, hogy vegyen nekem viragot, szolok, NEM CELOZGATOK, hanem megmondom mi kell, es o megcsinalja, mert szeret.
Mert nyilvan semmi kedve megvenni azt a rozsat, mert szerinte penzkidobas, de megveszi, mert megkertem, es szerintem ez ugyanugy a szeretetet jelzi felem.Nekem legalabbis nagyon jol esik, hogy bár nem érti, miert nem eleg ejszaka osszebujni, vagy hogy egyaltalan miert olyan fontos nekem hogy osszebujva aludjunk el, megis kibirja, hogy zsibbad a keze, az osszes hajam az arcaban van, es nem szol, kibirja, hogy nekem jo legyen.
Persze nekik is biztos van igenyuk a szeretgetesre, de nem annyira mint nekunk.
Szerintem ez nem azt jelenti, hogy a ferjed nem szeret, mert ha nem szeretne, akkor továbbra sem érne hozzad soha, de valtozik erted, megerolteti magát, mert szeret. Becsuld ezt meg.
Es szerintem ne hisztizz olyanokon, hogy miert ejfelkor bujik melled, hanem inkabb orulj, hogy melledbujik. Ha meg a szexrol van szó, hat azzal biztos korabban is el tudod csábítani a gep elol:)
Bar belegondolni sem merek, hogy egy olyan nonek, akinek megalazo a kommunikacio, milyen lehet a kezdemenyezes..
Nekem is bántja a csőröm, ha valamit mondani kell, magától nem veszi észre...
Az én férjem nem egy érzelgős típus vagy csak huszonéve jól leplezi...:)
Mégis, volt egy időszak,amikor a fejemhez vágta, hogy miért a kutyákat dédelgetem,és hogy velük kedvesebben beszélek...
Valóban így volt,de miért?Mert ő pecázni ment,meg a kocsmába....
Mikor a vészcsengő megszólalt mindkettőnknél,tudtunk változtatni,érdekes.
Azóta van ölelés,dédelgetés, puszilgatás,és mindenhol,magától,fogja a kezem, ja ,és azt is mondja, szeretlek...:)
Egyet értek több válaszolóval, de nekem nem a kommunikáció a megalázó, hanem az, hogy azt érzem én erõltetem arra, hogy észrevegyen. Ennél én hiubb vagyok, mint kikövetelni a szeretetet. Ha valami magától nem megy, ott már baj van, hiába is mondjátok nekem, hogy ez a normális, hogy szólni kell, számomra ez nem normális.
Nem elõszõr történik ez.Sokszor amikor azt mondja, hogy az élete szerelme vagyok, meg minden dolgot elõad, már azt sem nagyon tudom elhinni. Mint ahogyan az egyik válaszoló irta, hogy 2-3 napig normális, hát ilyen õ is.
Nem vagyok az a fajta,aki szereti, hogy nyalják,falják, de valahogyan mégis ki lehet mutatni, hogy nem éjfélkor mászunk az ágyba és én már azt is megszoktam,hogy nélküle is el tudok aludni.Sajnos ezekután én is azt érzem, hogy egyre jobban eltávolodom tõle, olyankor megkapom,hogy én nem is szeretem õt.
Rám fogja az õ hibáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!