Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő részéről ez megalázó?
Arról van szó, hogy nem vagyok hive annak, hogy felhivjam a férjem figyelmét arra, hogy elhanyagol.
Viszont most szóltam neki, hogy ez tovább igy nem mehet .Azóta puszilgat és ölelget. De én ilyenkor azt érzem, hogy én erõszakoltam ki belõle, mert saját magától nem jutna eszébe csak ritkán.
Ti is voltatok már ilyen helyzetben?
Most mégis mit csináljon szerencsétlen férfiember? Ha nem kedvesebb, akkor az nyilván baj, ha meg kedvesebb, akkor meg az is baj, "megalázó"... Nem egyszerű ám...
Nem lehet, hogy Ön nincs egészen tisztában azzal, hogy mit lehet egy élő normális embertől elvárni??
A legtöbb házasság a kommunikáció hiánya miatt is megy tönkre. Egy idő után: az ágy közös de a párna nem effektus jön létre.
Ha szánnátok időt beszélgetésre rendszeresen, akkor ilyen nem fordulna elő..szerintem. Az meg nem járja,hogy tűrsz, közben fortyogsz magadban, majd egyszer csak rázúdítod az emberedre a gondodat.... Mikor voltatok utoljára kirándulni? Vagy moziban? Vagy bánomisénhol, csak együtt??
10:48
Tisztában vagyok nagyon is. Nem gyémántot, vagy millákat kértem tõle, mert nálam nem ez a lényeg.
Csak annyit, hogy mutassa ki a szeretetét irántam anélkül,hogy szólok, ne a politizálással töltse az idejét évek óta.
10:58
De miért kell elmondani, (nem tudom te férfi vagy)maguktól nem tudják? A férfiaknak nem fontos, hogy akivel él, hogy érzi magát mellette a párja?
Na mindegy.
HA sapka van rajta az a baj, ha nincs rajta az a baj. Tipikus idiótizmus.
Megkérdet figyeljen rád oda jobban, ő eleget tett a kérésednek és mivel belátta igazad van ezért is mutatja ki jobban az érzéseit.
Akkor meg mit sír a szád áruld már el?
Örülj neki, hogy nincs köztetek hatalmas gond...
Bár ahogy elnézem majd te csinálsz
De akkor miért nem azt mondod neki,hogy ne politizáljon stbstb hanem azt,hogy nem puszilgat eleget?
Neked semmi se jó?
A férfiak tényleg NEM értik.
A kapcsolat kezdeti szakaszában a férfi testében csökkent a tesztoszteron mennyisége. Ez ösztönzi arra, hogy az új párjára figyeljen, hogy kedveskedjen neki, hogy cirógassa. A hormonok hozzák közelebb az embereket. Évek folyamán visszaáll az eredeti hormonszint, és akkor erre TUDATOSAN kell odafigyelni és kölcsönösen figyelmeztetni a másikat, hogy valami eltűnt a kapcsolatból.
A férfi és női agy és szervezet nagyon különbözik. A férfiak nem értik a női "hisztit", a testbeszédet, a mimikát, a homályos utalásokat. Ez a nők nők közötti nyelve, és ha azt akarod, hogy megértsen valamit a férjed, ki kell nyitnod a szád! Ez olyan, mintha bemennél a kisboltba, elmondanád urduul, hogy mit akarsz, aztán csodálkoznál, hogy az eladó nem érti. És még te vagy felháborodva, ha magyarul is meg kell ismételned, mit szeretnél vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!