Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyrehozhat egy házasságot a távolság?
Én nagyon féltékeny lennék... az én esetemben..
De a Tiéteket neked kell látni, és az írásodból kiderül, hogy inkább arra hajlasz, hogy "kiengedd", akkor lehet, hogy tényleg ez a megoldás.
Arra gondolsz,hogy messze vagytok egymástól,és jobban fogtok hiányozni egymásnak?Lehet.
Van olyan mondás,hogy "a távolság olyan mint a szél, a kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja..."
Ezt Te tudod,érzed.
Én magamról tudom, hogy mikor mélyponton voltunk,akkor éreztem, jobb lenne,ha kimenne külföldre...
Mióta helyrejöttünk, nem szeretném, ha kimenne, hiányozna,és féltékeny is lennék...:)
Őszinte leszek: én még ilyet nem hallottam. Ellenkezőjét igen.
A távolság és ritka találkozás megöli a kapcsolatot.
Tudom közhely, de nem a pénz boldogít, mert ha így lenne, akkor minden gazdag ember kivétel nélkül iszonyúan boldog lenne és minden szegényebb iszonyúan megkeseredett.
Tapasztalat mégis más. Gazdagok is nagyon meg tudnak lenni keseredve és szegényebbek is nagyon jól tudják érezni magukat.
Persze ez ennél bonyolultabb, de a lényeg, hogy a sok pénz nem pótolja pl. a szeretetet, egymás megbecsülését, másik felé való kedvességet, toleranciát és a többi olyan értéket, ami pénzen nem megvehető.
A távolság pedig még rátesz egy lapáttal.
Távszerelem, távkedvesség, távházasság, -ezek senkinél nem működnek. Nem hiszek benne.
Jó kérdés, amire nincs jó válasz.... valakinek sikerül, valakinek nem. Mivel nem vagyunk egyformák, lehet, hogy a te esetedben nem úgy alakulnának a dolgok, ahogy várod. De, puding próbája az evés, ismered, ugye?:)
Ha bíztok egymásban... lehet, hogy megérne egy próbát...
Nekünk segített. A párom depressziós volt, tele volt stresszel, és azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet akar velem lenni, pedig nagyon szeretjük egymást. Aztán adódott ez a lehetőség. Neki környezetváltozás, plusz a hiányom, kilábalt a depressziójából. Megjegyzem, ehhez összesen két hét kellett, azóta pedig vergődik, mert még nem lehetünk együtt. De majd nemsokára.
Nagyon kétesélyes a dolog. Ha a férjed már nem akar veled lenni, ezzel új életet kezd, aztán legfeljebb a gyerektartást látod belőle. Ha meg rájön, mennyire szeret titeket, akkor azon fog dolgozni, hogy újra együtt lehessetek. A beszélgetések is nehezek tudnak lenni - nekünk sokáig az volt. A férfiak nem olyan beszédesek általában, mint a nők, ami nagy hátrány, ha az összes érintkezésetek a Skype. Viszont ad arra lehetőséget, hónapokon át, hogy megbeszéljétek finoman és apránként, mit rontottatok el közösen, mit hogyan fogtok helyrehozni. Most már én is tudom, hogyan fogom tudni jobban csinálni, ő is megtanulta, hogy ha labilis érzelmileg (depresszió miatt), szóljon időben, és akkor még véletlenül sem mondok olyasmit, amin kiborulna.
Beszéld meg a férjeddel. Mennyit tudna keresni ott, ebből mennyit adna haza és mennyit tudna félretenni? Mikor tudnátok kiköltözni a gyerekekkel? Mennyire biztos benne, hogy veled szeretne maradni? Te mit tudnál odakinn dolgozni? Hogyan képzeled el az életeteket úgy, hogy jobb legyen, mint most? Ha kiköltözne, milyen sűrűn tudnátok találkozni? - És így tovább. Tud segíteni, de ehhez először is meg kell, hogy beszéljétek, hogy kiderüljön.
Igen, ha amiatt veszekedtek, mert nincs pénz, vagy mert tőlkzottan egymás nyakán vagytok és egyikőtök vagy a másikatok több teret és levegőt igényelne a kapcsolatban.
3-as:
"Távszerelem, távkedvesség, távházasság, -ezek senkinél nem működnek. Nem hiszek benne."
Hinni a templomban kell. Nyílván nem láttál még ellentpéldát, pedig van. Két évig éltünk távkapcsolatban, mert a férjem Japánban dolgozott. Azóta sokkal jobb a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!