Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te eltudnál képzelni házasságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te eltudnál képzelni házasságot, családalapítást egy faluban?

Figyelt kérdés

Az ideje együtt vagyok egy férfivel. Ő falun él és családi vállalkozás keretében mezőgazdasággal foglalkoznak. Eléggé nagy volumenben.

Kezd komolyra fordulni a kapcsolatunk és felmerült az összeköltözés. Most jelenleg ilyen távkapcsolat szerűségben vagyunk. Én Budapesten élek, ő pedig egy Győr-Moson-Sopron Megyei faluban. A összeköltözés nyilván úgy történne, hogy én költözök hozzá. Ezért ugye nekem felkellene adni az itteni életemet, munkámat, mindent. Ami azért nem kis lépés. A másik pedig a családalapítás kérdése. Én már komoly kapcsolatban gondolkozok. Családot, férjet, gyereket szeretnék. Szóval akikvel ezeket nem tudom elképzelni azzal is inkább nem is mélyítem el a kapcsolatomat. Vele eltudnám képzelni a házasságot és családot, de nem tudom, hogy ezt egy faluban akarom-e. Pl ugye a kicsit majd oviba, suliba, orvoshoz hordani sok-sok kilométerre. Kevesebb lehetőség lenne neki majd mindenre. Akár sportra, akár majd különórákra a távolság miatt ugye.

Nyilván ugye előnyei is vannak a falunak, de rengeteg hátránya is.

Szóval ti, hogy látjátok ezt a dolgot? Eltudnátok képzelni az életetek hátralévő részét egy faluban? Különös tekintettel a családra, hiszen én már azt tartom főként szemelőt.

2013. okt. 29. 09:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Az általad említett módon én nagyon nehezen tudnám elképzelni,annak ellenére,hogy tanyán lakunk.Teljesen más két falu is,ahogy két tanya közt is óriási különbség van.Nem értünk a mezőgazdasághoz sem és nem szeretem az állatokat sem(kivétel kutya és macska) Ezt neked kell látni majd,hogy Neked milyen lenne ott.

Vidéki nagyvárostól 8 kilométerre(kertváros) laktam gyerekkoromban.Ott nem volt óvoda,iskola,posta meg orvos(vagyis az heti 1x)

Mindig busszal jártunk a városba és óránként volt busz.Ezt a részt városrésszé nyilvánították és sokkal sűrűbben van busz,ovi is van,de iskola még mindig nincs.Én ezt éreztem normálisnak.Férjem hasonló helyen nőtt fel.

Az ottani ingatlan árakat nem tudtuk volna megfizetni,költöztünk egy másik,kisebb város közelébe,tanyára.

Innen jobb,könnyebb dolgozni járni(központi elágazás közelében,innen megy be vagy éppen nem megy be a busz a falvakba)

Nagyobb a komfort,mint amit városban megengedhetnénk magunknak.Pl nem kell spórolnom a fűtésen,lehet internetem,nekem ez nagy dolog,mert régebben nem tudtam volna fizetni.

Város 7 km.Busz óránként.Azt hiszem az én gyermekeim is jó hely lesz,innen nem kell kollégium vagy ilyesmi.

Az általad említett hely jó lehet,állítólag mindent meg lehet tanulni,meg lehet szokni.

Az,hogy busszal ingázik valaki 5-15 kilométert,az nem gond szerintem,főleg,ha közel a megálló.Ezt szokja meg és ennyi.Sokan járnak busszal.

2013. okt. 30. 12:33
 32/33 anonim ***** válasza:

Ha tönkre akarod tenni a gyerekeid életét költözz faluba!

Utazzanak órákat az iskolába.

Semmi sportolási lehetőség.Stb.

A faluban élő emberek igénye nem sok.Ez az igazság.

2014. szept. 17. 22:13
 33/33 anonim ***** válasza:

Ja és a többség mérhetetlenül buta,egyszerű ember.

De ha te jól érzed magad ezek között,akkor hajrá-

2014. szept. 17. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!