Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sikerülhet egy házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerülhet egy házassági krízis után mely majdnem váláshoz vezetett újra felépíteni, megerősíteni egy házasságot?

Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Pont ezután lehet igazan! Ilyenkor vizsgazik a hazassag es az erzelmek. Jo nagy vivodas az egesz. Amig rozsaszin kod van, addig nem tud vizsgazni a kapcsolat.

(Es nalam szemelyesen meg kell a fajdalom ahhoz, hogy valtozni tudjak.)

2013. okt. 23. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól is függ, a krízis miért volt.

De a válaszom igen. Nekem a megcsalás az egyetlen, ahol nem biztos, hogy újra akarom építeni a házasságom.

Ezenkívül, ha mindkét fél akarja, akkor meg tudják csinálni, és jobb is lehet, mint előtte.

Fontos, hogy ezt mindketten nagyon akarják.

Ahol csak az egyik fél teper, abból nem lesz már semmi.

2013. okt. 23. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:

a szüleimnek sikerült, mindketten nagyon akarták a dolgot és rengeteget változtak/változnak azóta is folyamatosan pedig kb 10 éve volt az a bizonyos mélypont, szét is költöztek 1,5évre.

23N

2013. okt. 23. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg lehet erősíteni. Egy dolog van, amit én konkrétan nem tudnék megbocsájtani, az a hűtlenség.
2013. okt. 23. 15:12
 5/5 anonim válasza:
Nekünk egy csúnya megcsalásos eset után sikerült újrakezdeni. (látom ahogy többen a szívetekhez kaptok :-) ). Mind a ketten akartuk és nagyon sok beszélgetés, sírás, kiabálás és ezek árnyalatai majd kb. 3 hónap különélés után. Attól függ milyen a krízis, mennyire akarjátok és mennyire vagytok képesek felejteni. Nekem az volt a legnehezebb, hogy amit megbocsájtottam egyszer az többé már konfliktus helyzetben le legyen téma, úgymond ne vágjam a másik fejéhez indulatból.
2013. okt. 23. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!