Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerülhet egy házassági krízis után mely majdnem váláshoz vezetett újra felépíteni, megerősíteni egy házasságot?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 13:27
1/5 anonim válasza:
Pont ezután lehet igazan! Ilyenkor vizsgazik a hazassag es az erzelmek. Jo nagy vivodas az egesz. Amig rozsaszin kod van, addig nem tud vizsgazni a kapcsolat.
(Es nalam szemelyesen meg kell a fajdalom ahhoz, hogy valtozni tudjak.)
2/5 anonim válasza:
Attól is függ, a krízis miért volt.
De a válaszom igen. Nekem a megcsalás az egyetlen, ahol nem biztos, hogy újra akarom építeni a házasságom.
Ezenkívül, ha mindkét fél akarja, akkor meg tudják csinálni, és jobb is lehet, mint előtte.
Fontos, hogy ezt mindketten nagyon akarják.
Ahol csak az egyik fél teper, abból nem lesz már semmi.
3/5 anonim válasza:
a szüleimnek sikerült, mindketten nagyon akarták a dolgot és rengeteget változtak/változnak azóta is folyamatosan pedig kb 10 éve volt az a bizonyos mélypont, szét is költöztek 1,5évre.
23N
4/5 anonim válasza:
Meg lehet erősíteni. Egy dolog van, amit én konkrétan nem tudnék megbocsájtani, az a hűtlenség.
5/5 anonim válasza:
Nekünk egy csúnya megcsalásos eset után sikerült újrakezdeni. (látom ahogy többen a szívetekhez kaptok :-) ). Mind a ketten akartuk és nagyon sok beszélgetés, sírás, kiabálás és ezek árnyalatai majd kb. 3 hónap különélés után. Attól függ milyen a krízis, mennyire akarjátok és mennyire vagytok képesek felejteni. Nekem az volt a legnehezebb, hogy amit megbocsájtottam egyszer az többé már konfliktus helyzetben le legyen téma, úgymond ne vágjam a másik fejéhez indulatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!