Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 18 év házasságot ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év házasságot ki lehet dobni az ablakon? ó

Figyelt kérdés
Rájöttem 4 hónapja találkozgat az első szerelmével akivel egy osztálytalálkozón jöttek össze.Azóta senkinek érzem magam.Túl lehet ezt valahogy élni?Még soha nem kértem tanácsot, inkább én adtam.Köszönöm

2013. okt. 22. 21:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Van is köztük valami, mert az hogy néha találkoznak még szerintem nem jelent semmit. Főleg nem ennyi év után.
2013. okt. 22. 22:02
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

Mibõl jöttél rá, a férjed mit mond?Tisztázzál elõbb mindent, utána gondolkodjál azon, hogy ki lehet-e dobni ennyi év után egy házasságot.

Egyébként lehet aggodalmad, mert az elsõ szerelem az felejthetetlen és ujra fellángolhat. A nõnek van családja?

2013. okt. 22. 22:08
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi év pont elég ahhoz,hogy unalmas legyen a legjobb házasság is.A találkozások még nem jelentenek túl sokat,legfeljebb egy kis izgalmat,pezsgést az unalmas hétköznapokban.Ha eddig nem tettél semmit,itt az ideje változtatni.
2013. okt. 22. 22:10
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
Taskaba pakolsz gyerekekkel egyutt berelsz lakast ennyi kezdhetek most:)
2013. okt. 22. 22:12
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Mindent túl lehet élni.
2013. okt. 22. 22:29
 6/15 Shai-Hulud ***** válasza:
97%

Túl lehet élni. Én 15 évet "dobtam ki" - ami azért túlzás, mert megtagadni soha nem fogom.

De talpra lehet állni, újra lehet kezdeni. Legyen meg benned ez a tudat!!!

Azt viszont neked kell végiggondolni, hogy valóban ezt akarod-e? Megbizonyosodtál róla, hogy okod van "kidobni" ezt a házasságot? Tényleg eltörött valami, vagy csak felnagyítod a dolgokat?

Mi itt ezeket nem tudhatjuk, ezekkel Neked kell tisztában lenned.

Kérlek, ne dönts elhamarkodottan.

És TUDJ talpra állni!

Pedro

2013. okt. 22. 22:40
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem csak te is beképzeled? Sógoromat most akarja elhagyni a felesége tizen valahány év házasság után a semmi miatt és nem tud mit tenni. Kb fél éve a fejébe vette,hogy megcsalja és mostanra már teljesen elvette az eszét a féltékenység pedig teljesen alaptalan.
2013. okt. 22. 22:40
 8/15 anonim ***** válasza:
70%

Mindent túl lehet élni, ha meg van hozzá az elszántság, de nem lesz könnyü

Ha tényleg megcsal, már a talákozás is lehet az, ha titkolja, (kinek mi számít annak ).

De a lényeg az, hogy ha igen. Meg tudod bocsátani? Szereted még annyira, hogy folytasd vele?

Ő akarja folytatni?

Miért kezdett találkozgatni, mi hiányzott neki a kapcsolatból?

Te miben hibáztál, ami miatt ez hiányzott neki?

Neked mi hiányzik a kapcsolatból?

Szerinted hogyan lehetne ez változtatni?

Aztán pedig vért izzadva dolgozni-dolgzni. Ezért az a kérdés, hogy akarjátok-e vagy sem? Döntsétek el .

2013. okt. 22. 23:02
 9/15 mantis religiosa ***** válasza:
17%

Igen! Sajnos nem vetted észre, hogy a férjednek az elmúlt néhány év már nem jelentett semmit, ezért nem nehéz neki kidobni az ablakon az eddig eltelt időt. Egy kapcsolatban nemcsak a férfinak, hanem a nőnek is oda kell figyelni, hogy ne laposodjon el. Valamit már nem adsz meg neki amire szüksége van.

De az is lehet, hogy simán csak kapuzárási pánik, és tőled teljesen független ez az egész dolog. Nem ismerem a teljes történetet és nem is akartam ítélkezni, csak a lehetséges okokat írtam le.

2013. okt. 22. 23:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy van köztük a múlton kívül más is, ne ítélkezz elhamarkodottan. Az első szerelmet pedig megszépíti az idő. Lehet, pár találkozás után már nem is lesz olyan érdekes.

Mindent túl lehet élni! De ne temesd még a házasságodat,

nem biztos, hogy már halott.

2013. okt. 23. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!