Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 18 év házasságot ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év házasságot ki lehet dobni az ablakon? ó

Figyelt kérdés
Rájöttem 4 hónapja találkozgat az első szerelmével akivel egy osztálytalálkozón jöttek össze.Azóta senkinek érzem magam.Túl lehet ezt valahogy élni?Még soha nem kértem tanácsot, inkább én adtam.Köszönöm

2013. okt. 22. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

1. megbeszélni, pontosan mi is történt

2. tények alapján dönteni, hogy belefér-e vagy sem

3. akárhány év volt, ha megaláznak, megyek - de ez az én személyes véleményem. Én nem dobok ki ennyi évet az ablakon, de van egy minimum elvárásom, ami alá nem megyek.

2013. okt. 23. 08:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató sorokat mindenkinek.Próbálom megmenteni a menthetőt,csak néha tör rám a depi,és ilyenkor nagyon nehéz.Én mindig az élet szebb oldalát néztem,jó ha van pénzed de inkább szeretet és megértés legyen.És nem csak a gyerekek miatt(akik már nem is olyan kicsik,18 és 16)hanem azért mert még mindíg szeretem. És nekem a jóban-rosszban nem csak egy mostani sorozat,csak most nekem egy kicsit rosszabb.Mégegyszer köszönöm.
2013. okt. 23. 19:01
 13/15 harleynagyi ***** válasza:
53%
kedves kerdezo !!! amilyen gyorsan tudod allitsd le a talalkozasokat, Ha talalkozni akkar vele akor legyel Te is ott,Lehet iitt sok biztato valaszt kaptal de az van hogy az ilyen "regi szerelmek"a leg mergesebb kigyok es a ferjed hiusaganak meg tetszik a sunyi alatomos talalka .Sajnos sokk holgyet nem erdekli az hogy mi is lesz a kovetkezmenye alatomosan vissza hoditja az illetot csak hogy be bizonyitsa O vonzasa erosebb .....
2013. okt. 23. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ha egy házastárs 4 hónapja találkozgat az első szerelmével, és titkolja is, akkor ott nincs olyan, hogy nem történt semmi! Ezt nekem senki ne mesélje be.

Én a megcsalásért akárhány évet feladnék. Adtam már fel érte egy korábbi kapcsolatomat és nem bántam meg. Azóta férjhez mentem és boldog vagyok.

És nem én voltam az aki kidobta az ablakon az együtt töltött időt, hanem az aki megcsalt.

27/N

2013. okt. 24. 16:33
 15/15 anonim ***** válasza:
33%
aha nyisd ki az ablakot és ugorj ki. xd
2013. okt. 24. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!