Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen egy átlagos házasság, és csak én vagyok túl idealista? Köszönöm, ha végigolvasod.
30-as éveink derekán járunk, 8 éves a kapcsolat, hat éves a házasság, van két gyermekünk, én vagyok a feleség.
A férjem sokat segít otthon, nagyon házias, lehet rá számítani mindenben, a gyerekekkel is többnyire jó (ha fáradt, akkor kevesebb a türelme, de ez talán még belefér). Velem kedves, a szex heti 2-3 alkalom, szerintem rendben.
VISZONT, amiért a kérdést kiírtam. Imád flörtölni a neten, facebookon. Anno ő adta meg a jelszavát, és én sokáig nem kutakodtam, mert nem adott rá okot (sosem kutattam korábban semelyik barátom után sem), de egyszer egy hazugságon kaptam, és saját magam megnyugtatására megnéztem a facebook levelezését... és lefagytam. Gyakorlatilag szexchatelt, flörtölt szingli ismerőseivel. Kettő durvább eset volt, az egyiknél a lány szexi fotókat akart küldeni valami svájci pasinak, aki tetszett neki. Erre a férjem felajánlotta, hogy lefotózza (soha nem készít rólunk, a családjáról fotókat, szóval még hobbi szinten sem fotóz). Nekem kamuzott valamit, hogy hová megy, de a facebook levelezésből kiderült, hogy találkoztak, bemásztak egy régi camping-be, ott fehérneműben és bikiniben fotózta a lányt, és több is történt, de nem feküdtek le, mert ahogy a férjem a facebookon írta: "Bocs, hogy leálltam, szívesen folytattam volna, de tudod, hogy nem lehet"). Erről nem mertem szólni, szégyeltem, hogy beleolvastam a leveleibe. A lány egyébként még hónapokig küldött véleményezésre fehérneműs képeket magáról.
A másik, három hónappal később egy (egyébként szintén házas) ex-viszonyával/barátnőjével, akivel minden részletre kiterjedően szexchateltek (nagyon részletesen), többször is. Én szóltam, erre fogadkozott, hogy nem csinál több ilyet, de a hátam mögött folytatta. Akkor szóltam a férjemnek újra, hogy tudok róla, de akkor már a találkozási időpontokon agyaltak. Volt egy kis mosolyszünet, de fogadkozott, sírt, hogy ő egy hülye, és csak szórakoztak, nem akart volna vele találkozni. Ez utóbbi óta eltelt két év, a nőnek születtek gyerekei, de a kapcsolatot még ma is tartják facebook-on (nem tudom, hogy miről írnak pontosan, csak annyit tudok, hogy ilyen üzenetek voltak a lánytól: "Írj, ha ráérsz, este 11-kor jön csak haza a férjem", meg "Most nem tudok írni, mert nem vagyok egyedül".
Elvileg nem találkoztak, elvileg nem történt fizikailag köztük semmi. Elvileg, mert el tud számolni az idejével, és nincs semmi más "bizonyítékom".
A kérdésem az, hogy ez a viselkedés, akár a férj, akár a feleség részéről megszokott, normális? Én egy nagyon kiegyensúlyozott családban nőttem fel, szerencsére korábban olyan kapcsolataim isd voltak, a férjem is olyannak tűnt(bár az ő családi háttere nem ennyire 'ideális', de rendes a családja). Nem tudom, hogy én vagyok-e az, aki valami nem létező, ideális kapcsolatra, házasságra vágyik, ami a valóságabn nem létezik. Vagy létezik, csak én nem élek ezek szerint olyanban... Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem, ez már bőven túlmegy azon a bizonyos határon. De lám, veled is simán megteheti a férjed, mert hiszen amúgy "minden rendben".
Simán un téged, csak üríteni vagy jó. Lehet, hogy érez valamit, de egyáltalán nem tisztel.
Gondolom jól főzöl, és ritkán fáj a fejed, ezek nyomós érvek lehetnek.
én már a szemét kikapartam volna, és otthagytam volna a fenébe.
ha én ezt a két szememmel olvasom, hogy a férjem mellettem, és a gyerekeim mellett ilyen dolgokat művel (mert attól hogy nem feküdtek le, megcsalt, hiszem gondolom elkezdték).
véleményem szerint előbb vagy utóbb, ennek úgyis megcsalás, és válás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!