Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok dühös, vagy túlreagálom?
A férjem két éve egyszeri alkalommal félrelépett egy volt kalandját (nem barátnője volt, azaz nem jártak, csak pár hónapig a szex miatt jártak össze).
Miután kiderült a félrelépés, nagyon rossz heteken mentünk keresztül. Én megbocsájtottam, miután csak egyszeri alkalom volt. Viszont azóta is tartják a kapcsolatot a hátam mögött telefonon és Facebookon. Az biztos, hogy nem találkoznak, kb 50 km-re lakik és a lánynak pár hónapja a férjétől született gyereke. Viszont rendszeresen chatelnek, volt, hogy hajnali 4-kor is. Jogosan esik ez nekem rosszul?
Figyelj,szerintem ez nem normális dolog!
Tapasztalatból mondom, sajnos,mert én is voltam megcsalt feleség 3 éve.Akkor szakított ugyan vele,de a nő nem akarta felfogni,és kavart.Teloszámot csréltünk,letiltottuk stb.minden kapcsolat megszakadt köztük, ez volt a minimum,amiért megbocsátottam neki.
Ha vége, legyen vége! Ha tartják a kapcsolatot,ezzel megaláz,átvág téged.
Nincs még vége ezek szerint.Jó így neked ? :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!