Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kis korkülönbséggel vállaltatok gyereket: mennyire viselte meg ez a kapcsolatotokat? Csak én látom úgy, hogy ezt nagyon nehéz átvészelni?
Baráti körben vannak így többen, sajnos van olyan is, ahol válás lett a vége.
Eddig mi is kis korkülönbségben gondolkodtunk, de most emiatt nagyon elbizonytalanodtam.
Nagyon kis korkülönbség, 1,5-2,5 év a gyerekek között.
2: ezzel nem értek egyet, szerintem ha ez egy olyan helyzet amit ki lehet kerülni nagyobb korkülönbséggel, akkor felesleges kockáztatni.
Ha ez megviseli a kapcsolatot, akkor ott más baj is van.
Nekünk 3 gyerekünk van, közöttük 2-2 év, mégis együtt vagyunk 30 éve.
Nem kell egyik gyereket sem elkényeztetni, törődni kell egymással, akkor mindegy, mennyi a gyerekek közötti korkülönbség.
4: az rendben, de ez még nem válasz a kérdésemre.
Ezek szerint csak az én baráti-ismeretségi körömben jellemző ez? Most gyorsan összeszámoltam: 7 pár van így, közülük 5 elvált/szakított.
Olyat viszont senkit nem ismerek, hogy nagyobb a korkülönbség és elváltak.
Na kezdődik a lepontozás .... De minek -.- ?
Szerintem nem jó ahol az egyik gyerek kicsi ,a másik meg pici !!! Valaki már leírta ,nagyon helyesen ,hogy jobb a nagyobb korkülönbség ,én is egyetértek vele .De mindenki döntse el maga ! Könnyebben kiéleződik családon belül a helyzet ... az apa gürcöl ,hogy mindent megadjon a családnak ,az anya nyűgös ,hogy rajta csüng x gyerek ,nincs ideje semmire ,se saját magára ,se a párjára ... Hál istennek a nejemnek se vették el az eszét szülés után a hormonok ... Nem jött azzal ,hogy ő már most szülne ,meg hajrá minél előbb kistesót ! Első osztályt kijárta a lányunk ,mikor arra a véleményre jutottunk ,hogy jöhet a kistesó . Ez így pont jó számunkra . A gyerekünk sem olyan kicsi már ,lehet kompromisszumokat kötni stb ... belátja mivel jár egy kistesó . Nem dolgozunk direktbe az ügyön ,de már nem zárkózunk el a családbővítés elől ...
Akkor gondold évig, hogy kis korkülönbséggel a nehezét letudja 3-4 év alatt, ha 3 évente szül 3 gyereket, akkor 10 évig van nyafi.
Szóval nem tudom, te hol élsz, meg mit látsz azokból a kapcsolatokból, de hogy nem a kis különbség tette tönkre őket, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!