Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek olyan feleség, amilyen nem vagyok? Hogy érjem el, hogy legyen bizalmam, ha nincs? Tényleg senki sem fesztiválozik rajtam kívül vagy csak nem beszélnek róla?
Nagyon sokszor komoly munkám van benne, hogy ne fejezzem ki, hogy féltékeny vagyok. Hiába, ez van, de próbálkozom. Szeretnék bízni a férjemben, de folyton sumákol, elhallgat dolgokat, utolsó percekben mond el mindent, hogy "pont akarta mondani". Mindig közbejön valami és egészen máshogy alakul, mint ahogyan tervezte. Nem bízom benne, mert honnan tudjam, hogy éppen azzal kapcsolatban őszinte-e, hogy hűséges-e, ha mindenben folyton ködösít.
Szeretnék olyan felesége lenni, hogy akarjon nekem dolgokat elmondani. Hogyan érjem el, hogy ne legyek belülről sem féltékeny? Tudom, hogy a bizalom minden kapcsolat alapja, bla-bla, de hogyan engedjem át magam annak az érzetnek, hogy bízom benne, hogy a mi kapcsolatunk kiállja az idők próbáját?
17 évesen estem szerelembe, mára elmúltam 31 is :)
Tuti, hogy szeretem és az agyammal tudom, hogy ő is viszont szeret, csak nagyon nehezen jön le ezekből a viselkedési formákból, így baromira elbizonytalanodom.
Tetszik az ötlet, hogy csupán férfi és női ellentmondásokról lehet szó, csak mégis nehezen viselem. :)
Az, hogy kifejtem (félévente/évente egyszer - mikor már fullra lemerülök benne), mennyire nem tudok ezzel mit kezdeni, kérem, hogy figyeljen oda ezekre, idestova 14 éve nem jut el az agyáig. Vagy sz@rik rá.
Szeretem, kitartok mellette amíg csak tart az érzés.
:)
apával szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!