Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok egy olyan nővel, aki összejött a férjetekkel, holott te kisbabát vársz?
Én bizony kitálalnék szépen a r*b*nc párjának (mert az, hiába nem tartozik elszámolással a feleségnek - szerintem amúgy de), hadd boruljon a bili az erkölcstelen fejére.
Párom holmiját meg összekészíteném, és megmondanám, hogy menjen ahova akar, gyűjtse csak a tapasztalatokat, ha annyira vágyott rá.
Kicsit pontosítani kellene a szerető miben létét ebben a helyzetben. Nőként írom azt amit.
Jó pár év van mögöttem, legalábbis egy 20 éves kislányhoz képest. Tapasztalatom is van bőven a pasik próbálkozása terén. Arra a következtetésre jutottam, hogy a pasik általában mindenkit m..nak aki hagyja.
Sose öltöztem kihívóan, nem flörtöltem senkivel, mégis meg akart mindegyik d.ni. Gondolom ez annak volt köszönhető, hogy nem teremtett a legalacsonyabbra, a legducibbra, és a legcsúnyábbra a jó Isten.
Nem csaltam meg a férjemet soha, minden pasit lekoptattam szépen finoman de úgy, hogy tudja egy életre esélytelen nálam. Egyiket se bántottam meg, nehogy a férfiúi hiúsága csorbát szenvedjen, de elmondtam hogy hűséges vagyok és kész.
Nem kell a nőt bűntelennek kikiáltani, mert az köztudott, hogy a pasik inkább ösztönből cselekednek, mint a nők.
Természetesen elsősorban a férj a hibás, félreértés ne essék, de a szeretőnek is nagy szerepe volt ebben. Ha már a pasik nem tudnak vigyázni magukra és a kapcsolataikra, legalább mi legyünk együttműködők, és ne tegyük szét szíre szóra a lábunkat.
Amúgy azokkal akik próbálkoztak, sokat beszélgettem, mert mint mondtam nem anyázva küldtem el őket. Mindig rákérdeztem a kapcsolatukra, meg megkérdeztem, hogy ér egy kaland annyit, hogy elveszítsék a feleségüket. Ahogy válaszolni kellett a kellemetlen kérdésekre, sokszor maguktól is meghátráltak. A kérdésük pillanatában csak az van a fejükben, hogy akarják, ahogy a figyelmüket eltereli valaki, már újra gondolkodó lények lesznek :)
Sokszor rajtunk nőkön múlik.
"a férjem már kiosztottam és könyörög,erölködik,bizonygat....de nem hat meg....nekem az a bajom,hogy a csajnak is van párja és ők élnek úgy mintha mi sem történt volna(mellesleg csak a pénzért van avval)"
Kedves kérdező,erre írtam,azt,hogy azt irigyled,hogy Ő jól megvan a párjával?Stb.
És te miért vagy a férjeddel? Miért maradhat? Ja, mert kell a pénz, meg a lakás. Egyedül nem tudnád nevelni a gyereket.
Félre ne érts, elítélem a nőt és a párodat is, de nem tudhatod, és semmi közöd ahhoz, miért van a férjével.
Honnan vagy benne biztos, hogy miért van a férjével?
Külső szemlélő talán ugyanezt gondolja rólad: megcsalta a férje, de ő mégis vele maradt mert kell a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!