Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csinálnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok egy olyan nővel, aki összejött a férjetekkel, holott te kisbabát vársz?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 14:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
37%

Én bizony kitálalnék szépen a r*b*nc párjának (mert az, hiába nem tartozik elszámolással a feleségnek - szerintem amúgy de), hadd boruljon a bili az erkölcstelen fejére.

Párom holmiját meg összekészíteném, és megmondanám, hogy menjen ahova akar, gyűjtse csak a tapasztalatokat, ha annyira vágyott rá.

2013. okt. 22. 16:41
 42/70 anonim ***** válasza:
77%

Kicsit pontosítani kellene a szerető miben létét ebben a helyzetben. Nőként írom azt amit.

Jó pár év van mögöttem, legalábbis egy 20 éves kislányhoz képest. Tapasztalatom is van bőven a pasik próbálkozása terén. Arra a következtetésre jutottam, hogy a pasik általában mindenkit m..nak aki hagyja.

Sose öltöztem kihívóan, nem flörtöltem senkivel, mégis meg akart mindegyik d.ni. Gondolom ez annak volt köszönhető, hogy nem teremtett a legalacsonyabbra, a legducibbra, és a legcsúnyábbra a jó Isten.

Nem csaltam meg a férjemet soha, minden pasit lekoptattam szépen finoman de úgy, hogy tudja egy életre esélytelen nálam. Egyiket se bántottam meg, nehogy a férfiúi hiúsága csorbát szenvedjen, de elmondtam hogy hűséges vagyok és kész.

Nem kell a nőt bűntelennek kikiáltani, mert az köztudott, hogy a pasik inkább ösztönből cselekednek, mint a nők.

Természetesen elsősorban a férj a hibás, félreértés ne essék, de a szeretőnek is nagy szerepe volt ebben. Ha már a pasik nem tudnak vigyázni magukra és a kapcsolataikra, legalább mi legyünk együttműködők, és ne tegyük szét szíre szóra a lábunkat.

Amúgy azokkal akik próbálkoztak, sokat beszélgettem, mert mint mondtam nem anyázva küldtem el őket. Mindig rákérdeztem a kapcsolatukra, meg megkérdeztem, hogy ér egy kaland annyit, hogy elveszítsék a feleségüket. Ahogy válaszolni kellett a kellemetlen kérdésekre, sokszor maguktól is meghátráltak. A kérdésük pillanatában csak az van a fejükben, hogy akarják, ahogy a figyelmüket eltereli valaki, már újra gondolkodó lények lesznek :)

Sokszor rajtunk nőkön múlik.

2013. okt. 22. 16:43
 43/70 anonim ***** válasza:
66%
Szomorú, hogy ma már minimális tisztesség sem elvárható ezek szerint másoktól. Előbb köpném szembe magam, minthogy rámásszak egy olyan emberre, akinek van akár csak barátnője is, nemhogy TERHES felesége. Hiába a férjnek kell észnél lennie - a másik nem lesz kevésbé bűnös.
2013. okt. 22. 16:44
 44/70 anonim ***** válasza:
32%
kitépném a szivét, és belehànynék a tüdejébe, kiszakitanàm az összes tetves hajàt, kivàgnàm a méhét, a nemi szervét megvagdosnàm és besoznàm, a likàt összevarrnàm, ràharaptatnàm a küszöbre és izombol rärugnék a k...a fejére, levàgnàm a nyelvét és felvagdosnàm a szàjàt, mint a virslit, hogy azt se tudja többet hasznàlni. Utàna leköpném ös elengedném.....Lehet lepontozni, sokszor kavartak be nekem, nem adom magam most màr könnyen, senki nem durhat bele az életembe mert megbànja, az sem érdekel ha börtönbe kerülök, nekem a csalàdomon kivül semmim nincs............
2013. okt. 22. 17:12
 45/70 anonim ***** válasza:
69%

"a férjem már kiosztottam és könyörög,erölködik,bizonygat....de nem hat meg....nekem az a bajom,hogy a csajnak is van párja és ők élnek úgy mintha mi sem történt volna(mellesleg csak a pénzért van avval)"

Kedves kérdező,erre írtam,azt,hogy azt irigyled,hogy Ő jól megvan a párjával?Stb.

2013. okt. 22. 17:12
 46/70 A kérdező kommentje:
Marha jol megvan,ha a keroert meg penzert van vele :)
2013. okt. 22. 17:41
 47/70 anonim ***** válasza:
53%
Hát én kideríteném hogy hol lakik a csaj, összecsomagolnám a férjem cuccait és elvinném oda, valamint írnék a férjemnek egy smst, hogy "A cuccaid a k.vádnál."
2013. okt. 22. 17:45
 48/70 anonim ***** válasza:
74%

És te miért vagy a férjeddel? Miért maradhat? Ja, mert kell a pénz, meg a lakás. Egyedül nem tudnád nevelni a gyereket.

Félre ne érts, elítélem a nőt és a párodat is, de nem tudhatod, és semmi közöd ahhoz, miért van a férjével.

2013. okt. 22. 18:40
 49/70 anonim ***** válasza:
58%

Honnan vagy benne biztos, hogy miért van a férjével?

Külső szemlélő talán ugyanezt gondolja rólad: megcsalta a férje, de ő mégis vele maradt mert kell a pénz.

2013. okt. 22. 18:41
 50/70 anonim ***** válasza:
0%
Melyik troll f.a.s.z.f.e.j pontozza le a válaszokat? Névtelenül megy puncipöcök?
2013. okt. 22. 19:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!