Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok egy olyan nővel, aki összejött a férjetekkel, holott te kisbabát vársz?
még úgy is,hogy terhes vagy?
a férjem már kiosztottam és könyörög,erölködik,bizonygat....de nem hat meg....nekem az a bajom,hogy a csajnak is van párja és ők élnek úgy mintha mi sem történt volna(mellesleg csak a pénzért van avval)
"A férjem elcsábult,mert kevés nővel volt életébe(ennyi a bűnöm,hogy tapasztalatlanabb emberhez mentem hozzá)"
És te ezt elfogadtad kifogásnak???? Tudod, ha valaki hűséges akar lenni, az nem megy félre kíváncsiságból. Ha valaki szeret téged, az megintcsak nem megy félre csak azért, hogy tapasztalatot szerezzen.
Az ilyen hidd el megcsal a következő adandó alkalommal is, mert nem bír a vérével.......
Ilyen nőhöz nem alacsonyodnék le, mert a vámpírnak az ad energiát, ha szívja a másik vérét, erejét.
Nagyon nehéz lesz egyedül nekimenni a szülésnek, de kivágnám az apucit, még akkor is, ha szereted még, és hajlandó lennél egyszer megbocsájtani. Ha tapasztalatlan volt eddig, remélhetőleg rájött, hogy a nőcinek ugyanolyan, mint más nőnek. Esetleg kunsztokat ismert a hölgy, ami megbolondította, de nem fegyvert fogtak rá, hogy ezt tegye veled. Ne hidd el, hogy ártatlanul tette. Tudta ő, hogy mit csinált.A legnagyobb disznóság egy állapotos feleséget megcsalni.Vonuljon el és gondolkodjon. Ha nem megy vissza hozzád, akkor idő kérdése, és újra megcsalt volna. Ha kaparja a küszöbödet, akkor talán okult. De te légy határozott, kimért, sértett, viszont ne alacsonyodj le a szintjükre!
Hát ha a férjeddel vagy, akkor úgy kell neked.
Mondjuk nekem furcsa, hogy teljesen normális, elfogadott hogy egy nő megpróbál elcsábítani egy házas férfit, akinek a felesége terhes. Számomra ez undorító, minősíthetetlen viselkedés.
Persze ettől a férj nem lesz kevésbé hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!