Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csinálnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok egy olyan nővel, aki összejött a férjetekkel, holott te kisbabát vársz?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 14:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:

még úgy is,hogy terhes vagy?

a férjem már kiosztottam és könyörög,erölködik,bizonygat....de nem hat meg....nekem az a bajom,hogy a csajnak is van párja és ők élnek úgy mintha mi sem történt volna(mellesleg csak a pénzért van avval)

2013. okt. 22. 14:24
 12/70 anonim ***** válasza:
92%
Szegény,elcsábult...és még magyarázat is van rá :S Én a nővel nem foglalkoznék,gondolj bele,a férjed őt választotta(még ha csak szexről van szó,akkor is),Te meg ezért vele állsz le balhézni,a férjed el is utasíthatta volna,de nem tette...tök megalázó is bármilyen kapcsolatot felvenni azzal a nővel.
 13/70 anonim ***** válasza:
92%
Ez a dolog a férjed hibája. Neki van felesége, akiről nem kellett volna megfeledkezni. A másik nő nem érdekelne, nem ő a fontos, hanem a házasságom!
 14/70 anonim ***** válasza:
94%

"A férjem elcsábult,mert kevés nővel volt életébe(ennyi a bűnöm,hogy tapasztalatlanabb emberhez mentem hozzá)"

És te ezt elfogadtad kifogásnak???? Tudod, ha valaki hűséges akar lenni, az nem megy félre kíváncsiságból. Ha valaki szeret téged, az megintcsak nem megy félre csak azért, hogy tapasztalatot szerezzen.

Az ilyen hidd el megcsal a következő adandó alkalommal is, mert nem bír a vérével.......

2013. okt. 22. 14:26
 15/70 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen nőhöz nem alacsonyodnék le, mert a vámpírnak az ad energiát, ha szívja a másik vérét, erejét.

Nagyon nehéz lesz egyedül nekimenni a szülésnek, de kivágnám az apucit, még akkor is, ha szereted még, és hajlandó lennél egyszer megbocsájtani. Ha tapasztalatlan volt eddig, remélhetőleg rájött, hogy a nőcinek ugyanolyan, mint más nőnek. Esetleg kunsztokat ismert a hölgy, ami megbolondította, de nem fegyvert fogtak rá, hogy ezt tegye veled. Ne hidd el, hogy ártatlanul tette. Tudta ő, hogy mit csinált.A legnagyobb disznóság egy állapotos feleséget megcsalni.Vonuljon el és gondolkodjon. Ha nem megy vissza hozzád, akkor idő kérdése, és újra megcsalt volna. Ha kaparja a küszöbödet, akkor talán okult. De te légy határozott, kimért, sértett, viszont ne alacsonyodj le a szintjükre!

2013. okt. 22. 14:26
 16/70 anonim ***** válasza:
90%
Ha a férjed nem akarja, akkor az első nyomulás után elkerüli a találkozásokat azzal a nővel. Valakivel megcsalt volna, ő lett a "szerencsés".
2013. okt. 22. 14:27
 17/70 anonim ***** válasza:
65%
Most az zavar,hogy ők jól megvannak?Hogy úgy élnek,mintha misem történt volna?Hát akkor tedd Te is ezt.Gondolom,a férj megbocsájtott a nőnek,Ha ezt irigyled,tedd Te is ezt. No.
2013. okt. 22. 14:32
 18/70 anonim ***** válasza:
91%
Ja, ő kezdett ki vele.a férjednek meg kötelező volt?
2013. okt. 22. 14:33
 19/70 A kérdező kommentje:
Mit bocsájtott meg a nőnek?Én vagyok a feleség és a férj velem van,velem szeretne lenni és megoldani...csak én bennem nincsenek úgy a dolgok
2013. okt. 22. 14:33
 20/70 anonim ***** válasza:
92%

Hát ha a férjeddel vagy, akkor úgy kell neked.

Mondjuk nekem furcsa, hogy teljesen normális, elfogadott hogy egy nő megpróbál elcsábítani egy házas férfit, akinek a felesége terhes. Számomra ez undorító, minősíthetetlen viselkedés.

Persze ettől a férj nem lesz kevésbé hibás.

2013. okt. 22. 14:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!