Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csinálnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok egy olyan nővel, aki összejött a férjetekkel, holott te kisbabát vársz?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 14:14
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
69%

27-nek

A szerető férjének a tájékoztatása, szerintem nem kellemetlen szituáció. Persze attól függ, hogy ezt milyen stílusban teszi.

Szóval a férjnek igenis joga van tudni a dologról. Ha lelkiismereti kérdést csinálok belőle, akkor igenis szólok neki, hogy ne tudják ugyanúgy hülyére venni, mint ahogy azt eddig mindkettőnkkel tették.

Ha meg nyitott kapcsolatban vagy házasságban élnek, akkor annyi lesz a válasz, hogy tudok róla, vagy engem nem zavar.

2013. okt. 22. 15:28
 32/70 anonim ***** válasza:
30%
Gyerekek ne akadjatok ki,de www.viszony.hu
2013. okt. 22. 15:31
 33/70 anonim ***** válasza:
80%
Ha a férjed visszafogadtad, akkor a nőre kár fújnod. Kikezdett egy számára vonzó pasival. Aki ahelyett, hogy azt mondta volna, foglalt vagyok, megd.gta. A kifogás meg, hogy nem volt elég nòvel... Ne haragudj, d nevetséges. És csak arra lehet ebből következtetni, hogy barkivel megcsal, akivel lehetősEge van rá. A nőre nincs ertelme haragudnod, en legalabbis nem tennem, nem ö a hibás. En nem tudnam megbocsatani a megcsalast. Terhesen sem. Sőt, talán úgy még kevésbé.
2013. okt. 22. 15:33
 34/70 anonim ***** válasza:
52%

Lek.urváznám, ez a minimum.

Nehogymár azt mondjátok, hogy az a nő, aki titokban egy terhes nő férje farkát kényezteti, miközben neki is van stabil kapcsolata, az nem egy gátlástalan, olcsó szajha..

2013. okt. 22. 15:36
 35/70 anonim ***** válasza:
87%
A nő egy mihaszna k*va, ez tény... viszont ezt az ügyet nem vele kell lerendezned, hanem a férjeddel. Hogy ezt ki hogyan emészti meg, egyénfüggő. Bármilyen tanácsot adhatunk itt, de neked kell eldöntened, hogy képes vagy ezt megbocsátani.
2013. okt. 22. 15:50
 36/70 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valószínűleg az. De hozzá a kérdezőnek az égvilágon semmi köze. Senki nem mondta, hogy szent a nő, de nem vele van elszámolni valója a kérdezőnek. Ha qrvázni ment volna a férj, a qrva lenne a hibás? Nem.

Kérdező, annyit fűznék csak hozzá, hogy jól gondold át, hogy érdemes e ezek után vissza fogadni. Nem csak megcsalt, de egy olyan kiszolgáltatott helyzetben tette ezt veled, ami számomra azt jelzi, hogy nem egy rendes ember :( Ha munkahelyi kapcsolat volt, én ragaszkodnék hozzá, hogy a férj munkát váltson!

2013. okt. 22. 15:51
 37/70 anonim ***** válasza:
44%
Így van utolsó ... én sem fognám vissza magam(miért is kellene ??? ),biztos kiosztanám a k... vát ! Sokan írják ,nem szólnának semmit ... Én biztos nem egy szó nálkül mennék a nő mellett ,sőt meg is keresném . Na nem azért ,hogy megverjem ,de azért hadd mondjam már el én is a véleményem !!!
2013. okt. 22. 15:53
 38/70 anonim ***** válasza:
41%
34/37- es válaszoló véleményével osztozom ...
2013. okt. 22. 15:54
 39/70 anonim ***** válasza:
47%
f.a.s.z.é kell lepontozni barmok! Csupán tájékoztattam a publikumot hogy már kulon megcsalásra specializálodot weboldal is. Suttyók...
2013. okt. 22. 16:17
 40/70 anonim ***** válasza:
25%
32-esnek igaza van. Ha már külön félrelépésre specializálodott oldal is van, csak az nem dug félre,aki nem akar.Arra az oldalra regisztrálok számára nyilvàvaló,hogy ott senki sem szabad státuszú. Tehát,aki oda regel az halál komolyan gondolja,még az sincs hogy más társkerin beállitja hogy szingli, hogy letagadjamtitokban tartja...Ez a legalja az interneten való megcsalásnak szerintem.
2013. okt. 22. 16:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!