Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem hiszem, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszem, hogy a párom tényleg szeret. Mit van velem?

Figyelt kérdés
Àllítása szerint szeret engem, ma is értemjött a munkahelyemre, mindig megpuszil. De én nem hiszem, hogy valóban szeretne. Szerintetek van így értelme a házasságunknak?
2013. okt. 18. 20:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mi van, ha csak megjátsza magát?
2013. okt. 21. 08:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, kérdező. Dolgozzál, koncentrálj a munkádra.
2013. okt. 21. 08:57
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Nálad beragadt a lemez kérdező. "Csak szexre kellek neki" dumát nem unod még? Mellesleg elég buta hozzáállás is, ha már itt tartunk. Mondjuk nőtársaim többségét se értem ebből a szempontból.

Mikor megismer egy hapsi egy nőt, és tetszik neki, elkezd neki udvarolni, keresi a társaságát, kedveskedik... Na de mit gondolsz kérdező miért? Hát azért hogy lefekhessen vele. Ez telejsen rendjén van. különben egy vadidegen nőt miért pátyolgatna? Kije neki? a lánya? Gondolkozzál már. Ettől maradt fenn a faj, hogy a férfiak dugni akarnak.

A különbség ott van, hogy ha valóban hozzá való az a nő, vagy valamiért külön megtetszik neki, akkor beleszeret. De ehhez idő kell, és addig csak az a célja hogy megfektesse. Legalábbis kimondatlanul biztosan. Van aki ezt felvállalja, és megmondja, van aki meg nem meri, de a lényeg akkor is ugyanaz. Vagy szerinted az lenne a normális, hogy azért teszi a szépet egy nőnek, mert milyen aranyos? és esze ágába sincs vele lefeküdni? Vagy valamiféle impotens pasasokról álmodozol?

Egyébként elgondolkodhatnál azon is, hogy miért használtak ki, ha egyáltalán kihasznált bárki is, vagy csak te képzeled úgy. És azon is elfilózhatnál, hogy nem csak az a hibás aki kihasznál, hanem sokszor az is aki hagyja magát kihasználni. Aki nem hajlandó látni a nyilvánvalót, és olvasni a sorok között. Persze utána már könnyű sajnáltatni magad, hogy te szegény, mert milyen szemét volt a dög pasi, holott lehet hogy te is hibás vagy. Engem is használtak már ki, de 2 hónap után rájöttem, és leléptem. Na és akkor mi van? semmi. Tanultam belőle és tovább léptem. De sose jut eszembe egy új kapcsolatnál azon töprengeni hogy vajon ki akar-e használni. Micsoda baromság ez. És csak annyit szabad adnod a másiknak, ami jó esik, és amennyit tőle is kapsz. Nem többet. Ha többet adsz, és nem kapod viszont, az a te hibád, mert miért adtál olyasmit amiért viszont vártál valamit.

Szóval lehet hogy a férjed nem szeret, és csak sajnálatból van veled, de abból amit eddig leírtál semmi ilyen nem következik. A te agyadban van a hiba. És jó lenne ha a sarkadra állnál és kivakarásznád magad az önsajnálatból, ne legyél ilyen nyámnyila :)

35/N

2013. okt. 23. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Mit vársz, mit csináljon? Lehozza a csillagokat az égről, vagy virágcsokorral várjon a munkahelyed előtt (esetleg boruljon térdre és csókolgassa a cipődet?) Az élet az nem Barbie world, se nem a Sims city.
2013. okt. 23. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Erre mi csak akkor tudnánk válaszolni,ha ismernénk titeket és a házasságotokat.Hogy a férjed hogy beszél és bánik veled,mit tesz meg érted,hogy viszonyul hozzád,milyen a kapcsolatotok,és te hogy viselkedsz.Mindezek nélkül csak találgatni lehet.

Egyébként nem okos dolog a régi sérelmeidre alapoznod egy ilyen gyanút.Talán ha bármilyen ésszerű érved lenne,miért kételkedsz,egyértelműbb lenne a helyzet,de így...

2013. okt. 23. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Az van, hogy téged valószínűleg nem szerettek a szüleid, de az apád biztosan nem, vagy nem elég jól, emiatt vagy bizalmatlan a másik nemmel kapcsolatban.

Az édesanyukád él még? És mennyit mondta el neked, hogy "a férfiaknak csak arra kell a nő, hogy megd.gják"?

Van értelme a házasságodnak, ha teszel érte. Le kell válni anyukáról, még az emlékéről is, és nem szabad félni a szeretettől. Ha a férjed tényleg csak megjátssza magát, az egy idő után úgyis kiderül. Nem kell hozzá sem lélekbúvárnak, sem zsenitojásnak lenni, hogy erre rájöjj, elég a józan paraszti ész. Akkor és csak akkor érdemes gondolkodni a váláson. Addig pedig becsüld meg a jót, és ne mard el magad mellől.

Ja, és a lényeg: TE szeresd őt és önmagadat is. Aki magát sem képes szeretni és becsülni, az mindig kételkedni fog a mésik ember legjobb szándékában és legszebb érzéseiben is.

2013. nov. 16. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!