Szeret még, vagy csak én hiszem? Azt mondja szeret, de nem
ezt érzem!
Figyelt kérdés
Tehát,a vőlegényemmel 3éve és 7hónapja vagyunk együtt.Az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk a féltékenykedésem miatt,de mindig adott rá okot(nekem legalább is az)!Most már ott tartunk,h.ő azt mondja,h.szeret de szerinte megszokásból vagyunk együtt+hogy őt már rég nem érdekli,h.mit csinálok!Mindent olyan lazán vesz.Megbeszéltük,h.ha balhé van megbeszéljük és nem veszekszünk,de mostmár minden apróságért felkapja a vizet.Mindig azt csinálja amit utálok és amire megkérem,h.ne tegye (csak azért h.bosszantson)+néhány hónapja ocsmányul beszél amit kimondottan utálok olyan dolgokról amit szintén utálok!
Nagyon megváltozott főleg amióta két szép madár haverja van!Én már nem bírom! A pszichiátriára is elmentem.Kiderült,h.depis vagyok amin ő jót nevetett,h.dehogy vagy az!Szerintem direkt nyírja az idegeimet! 21L
Valamennyire biztosan szeret, hiszen három évet nem lehet csak úgy eltörölni. De a szeretet érezni kell és nemcsak mondani. Ő is megadta rá a választ: szeret,de már csak megszokásból vagytok együtt, és nem érdekli mit csinálsz. Hidd el ez már réges rég rossz. Gondolj bele mi lesz 10 év múlva, ha már most úgy érzed direkt húzza az idegeidet. A saját érdekedben lépj pár lépést valamerre, hiszen olyan fiatal vagy még. Ha valaki mellett depis vagy (amin ráadásul a másik fél jót kacag), akkor az a kapcsolat nincsen hasznodra. Több boldogságban lesz részed egy olyan valaki mellett, aki nemcsak mondja, de ki is mutatja, hogy szeret és aki mellett nem depressziós leszel, hanem nagyon boldog.
2009. dec. 14. 14:57
2/12 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Nem gondolod, hogy azért csinálja direkt azt, amit te utál, mert valamit ki akar provokálni? Például egy szakítást. Én úgy látom, abból amit leírsz, hogy neki nincs mersze kimondani, hogy legyen vége és tőled várja. Végül is már nem érdekled, ezt meg is mondta. Szerintem legalábbis ez a mondat "őt már rég nem érdekli mit csinálok" ezt jelenti. Lehet, hogy már másik nő is van az életében. Ebben a kapcsolatban csak boldogtalan lehetsz!Szerintem hagyd el, úgyis erre vár!
2009. dec. 14. 15:04
3/12 anonim válasza:
ha nem vagy boldog a kapcsolatodban akkor lépj ki. csak te tudsz változtatni azzal , hogy befejezed és keresel egy olyan férfit aki mellett boldog lehetsz.
2009. dec. 14. 15:10
4/12 A kérdező kommentje:
Amikor kérdeztem tőle,hogy mi legyen,azt mondta,h.ő nem akar dönteni mert mindig rosszul dönt és nem akarja,h.majd egyszer az életben azt mondja,h.itt volt a lehetőség a kezében és nem élt vele,ezért azt várja,h.én döntsek,tehát,h.én mondjam ki hogy legyen vége,hogy aztán ő nyugisan élhessen tovább úgy,h.nem ő döntött így....
2009. dec. 14. 15:11
5/12 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nagyon úgy néz ki a dolog, hogy a párod nagy ívben tesz rád... Sajnálom, hogy ezt kell átélned. Ne maradj benne egy rossz kapcsolatban, mert nagyon sok fájdalmat kell még így elviselned.
2009. dec. 14. 15:17
6/12 anonim válasza:
Szia én vagyok a második válaszoló is. Akkor végül is az van, amit írtam neked. Tőled várja, hogy lapátra tedd. Szerintem add meg neki ezt az örömöt, mert így te is csak szenvedsz és tönkremész! Fiatal vagy még, most lépj, amíg nincs ami összekössön pl. gyerek. Biztosan van valaki, aki csak rád vár és megbecsül téged, mert ez az ember semmibe vesz. Tudom közhelyes, de ne ragadj meg egy rossz kapcsolatban.
2009. dec. 14. 15:23
7/12 anonim válasza:
Hát itt csak jó válaszokat kaptál.
A lényeg h Ő nem vállalja a felelősséget h kimondja vége de ugyanúgy Te sem.Csak h egymásra mutogathassatok h ő a hibás ő szakított.
Mondjátok ki kölcsönösen h nem működik,vége. És váljatok el emberi módon.
2009. dec. 14. 15:36
8/12 anonim válasza:
Természetesen sok hibád van, ha kevés benne a szeretet! Hagyd ott!
2009. dec. 14. 15:37
9/12 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok(elírtam),igaz,én még szeretetre vágyom (hogy a fenébe ne),olyan fiúra aki igazán szeret,kimutatja,és nem akkor ölel át amikor megkérem!
Voltunk már néhányszor külön,és mindig én hívtam fel mert én szeretem őt.Talán hiba volt!Tudom,hogy nem bírom ezt sokáig,és amint egy kicsit könnyebb lesz túl teszem magam rajta,szakítani fogok vele,csak nehézen hiszen 3 év+ő az első szerelmem és minden téren ő az első! Rossz lesz,de nem ezt érdemlem,azért mert szeretem
2009. dec. 14. 15:41
10/12 anonim válasza:
Szia! Hagyd a fenébe a vőlegényedet. Minden a folytatás ellen szól. Elfáradt ez a kapcsolat. Van ilyen. Ne hagyd magad megalázni, ahhoz még túl fiatal vagy. Ha össze is házasodnátok /remélem ezek után ez már szóba sem jön!/ nagyon hamar elválnának az utjaitok. Gyászold meg szépen a kapcsolat halálát, pihend ki és szedd össze magad. Aztán majd jöhet egy új kapcsolat! Egy napot se vesztegess rá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!