Szeret még, vagy csak én hiszem? Azt mondja szeret, de nem ezt érzem!
Tehát,a vőlegényemmel 3éve és 7hónapja vagyunk együtt.Az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk a féltékenykedésem miatt,de mindig adott rá okot(nekem legalább is az)!Most már ott tartunk,h.ő azt mondja,h.szeret de szerinte megszokásból vagyunk együtt+hogy őt már rég nem érdekli,h.mit csinálok!Mindent olyan lazán vesz.Megbeszéltük,h.ha balhé van megbeszéljük és nem veszekszünk,de mostmár minden apróságért felkapja a vizet.Mindig azt csinálja amit utálok és amire megkérem,h.ne tegye (csak azért h.bosszantson)+néhány hónapja ocsmányul beszél amit kimondottan utálok olyan dolgokról amit szintén utálok!
Nagyon megváltozott főleg amióta két szép madár haverja van!Én már nem bírom! A pszichiátriára is elmentem.Kiderült,h.depis vagyok amin ő jót nevetett,h.dehogy vagy az!Szerintem direkt nyírja az idegeimet! 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!