Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeret még, vagy csak én...

Szeret még, vagy csak én hiszem? Azt mondja szeret, de nem ezt érzem!

Figyelt kérdés

Tehát,a vőlegényemmel 3éve és 7hónapja vagyunk együtt.Az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk a féltékenykedésem miatt,de mindig adott rá okot(nekem legalább is az)!Most már ott tartunk,h.ő azt mondja,h.szeret de szerinte megszokásból vagyunk együtt+hogy őt már rég nem érdekli,h.mit csinálok!Mindent olyan lazán vesz.Megbeszéltük,h.ha balhé van megbeszéljük és nem veszekszünk,de mostmár minden apróságért felkapja a vizet.Mindig azt csinálja amit utálok és amire megkérem,h.ne tegye (csak azért h.bosszantson)+néhány hónapja ocsmányul beszél amit kimondottan utálok olyan dolgokról amit szintén utálok!

Nagyon megváltozott főleg amióta két szép madár haverja van!Én már nem bírom! A pszichiátriára is elmentem.Kiderült,h.depis vagyok amin ő jót nevetett,h.dehogy vagy az!Szerintem direkt nyírja az idegeimet! 21L

2009. dec. 14. 14:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nehéz, de szerintem a szakítás jobb lenne. neked is, és neki is. nem feltétlenül jó az elsővel együtt maradni.
2009. dec. 14. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Ugyanabba a helyzetbe voltam mint te. 3 év után vagyis pontosabban 2 év 7 honap után elfáradt a kapcsolatunk. Én kűzdöttem, szerettem, mindent megtettem..Ő meg folyamatosan veszekedett velem meg megalázott mások előtt. Tudtam hogy nincs tovább és tovább kéne lépni és kidobni. De szerettem!! Még valahol most is szeretem. Aztán 2 hónapja egy veszekedés alkalmával azt mondta ez igy nem mehet tovább és lelépett. Azóta se egy sms...se semmi. Msn-en néha fenn van, de nem ír rám, én se rá. Nem érdemeltem ezt és nem is tudom h miért jutottunk ide. De így alakult. Még hiányzik meg rossz, de valahol igaza van,hogy nincs így értelme, hogy csak én akarom. Ráadásul ő folyton bántott az utolsó 4-5 hónapba, amit nem érdemeltem. Ez van. Túléljük! Fel a fejjel.
2009. dec. 14. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!