Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszem el, hogy szeret?
Én 21 vagyok, a barátnőm 18, nekem ő az első minden téren! Megteszek mindent érte, meg azért ő is! Sokat utazik miattam, stb-stb, vannak jelek, hogy szeret! De ismertem azalatt az idő alatt is,hogy a régi barátjával együtt volt! Az a srác megalázta, mindenféle téren. Tárgyként kezelte, ordítozott vele, soha nem vitte sehová, nem vett neki semmit stb-stb! Inkább csak "szexrabszolga" ként kezelte.
A srác szerint miattam szakítottak, mert sokat dumálgatott velem fészen még akkoriban! (később, hogy szakítottak, meg minden, utána 2 hónapra kb jöttünk össze)
A lényeg, hogy nemtudom, mi van, hogy szeret szívből, vagy csak azért van velem, mert törődök vele, meg mikor mélyponton volt mellette voltam! Az egyszer mikor nála voltam találtam még egy régi "szerelmes" levelet amit az exe írt még annó neki, visszaraktam a polcára, nem volt túl szemelőtt! De most nem annyira rég már nem volt ott, nem mondtam neki, hogy elolvastam, meg láttam! Most lehet, hogy szimplán kidobta, meg efélék, de lehet, hogy titkon olvasgatja még! Meg van még egy csomó fura dolog! Nemtudom mit kéne tennem, kérdeztem, hogy szereti-e még, megminden, de ez az egész fura.... Valaki tudna valami tanácsot adni?
Na figyi, először is. Nekem az exemtől megvan az összes ajándék, levél meg minden egyéb. Azok emlékek amikre szívesen gondolok még akkor is ha szomorú vége lett a dolognak. Van barátom, az ő ajándékait és dolgait is ugyanúgy meg fogom tartani mint az exemét, ha esetleg szétmegyünk. Sőt, a jelenlegi párom exeinek a dolgai is ott vannak a polcán. Ezért egyikőnk sem köt bele a másikba, nincs ebben semmi rossz. Ő se szereti már az exét, meg én sem. Nincs ebben semmi egyáltalán.
És szerintem ha képes annyit utazni érted, akkor elhiheted, hogy nem azért van veled mert te még a fenekét is kinyalod, hanem azért mert szeret.
Miért kell problémákat keríteni, egy működő kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!