Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hiszem el hogy szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszem el hogy szeret?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve járok egy fiúval,sokat hangoztatja hogy szeret meg minden. S a barátai is mondják hogy milyen sokat jelentek neki meghogy mennyire szeret..de nekem még most is annyira felgoghatatlan ez az egész..talán azért mert én már öt éve szerelmes vagyok belé és kb négy éven keesztül semmilyen érzelmet nem váltottam ki belőle..de most valahogy mégis "szeret" látezik ilyen? Am mikor vele vagyok akkor érzem hogy szeret..
2012. máj. 10. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
szeret v nem szeret.. próbáld ki egy kaktuszon. húzogasd ki a tüskéit.. és amelyiket utoljára kihúzod azt fogja érezni irántad.. tuti lesz.. :D
2012. máj. 10. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha érzed, hogy szeret, akkor mi a probléma?? Ha a barátai is mondják, akkor ne parázz!4 Szeret jol megvagytok! Ennyi!
2012. máj. 10. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen parás vagyok. 2 évig voltam úgy a mostani barátommal, ahogy te a tiéddel. aztán belémszeretett. alig hittem. 5 hónapja vagyunk együtt. hidd el, szeret. én is próbálom. ha nem így lenne, miért lennének velünk?
2012. máj. 22. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem gáz ha ezen fél év után kezdesz el gondolkozni...
2012. máj. 22. 15:10
 5/5 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló: nem most kezdtem ezen gondolkodni,már fél éve ez megy..

utolsó előtti:P igazad van..:)

2012. máj. 22. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!