Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiszem, hogy a párom tényleg szeret. Mit van velem?
Figyelt kérdés
Àllítása szerint szeret engem, ma is értemjött a munkahelyemre, mindig megpuszil. De én nem hiszem, hogy valóban szeretne. Szerintetek van így értelme a házasságunknak?2013. okt. 18. 20:25
1/16 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy nem szeret?
2/16 A kérdező kommentje:
Engem a pasik mindig kihasználtak, csak szexre kellettem nekik. Tudom, hogy a párom is csak azt akarta, de végül valami miatt velem maradt.
2013. okt. 18. 20:33
4/16 anonim válasza:
A cselekedeteit nézd meg minden helyzetben. Ok nélkül féltékeny? mikor te abszolőt nem adsz rá okot?
5/16 A kérdező kommentje:
Nem szokott féltékeny lenni, de nincs is miért.
2013. okt. 18. 20:39
7/16 anonim válasza:
Teljesen jogos, főleg ha a tudomásodra jutott, hogy neki is csak szexre kellettél az elején.
Persze hogy van értelme, van akinek ettől nagyobb gondjai vannak a kapcsolatával.
8/16 A kérdező kommentje:
Én szeretem. Félek, hogy elveszítem...
2013. okt. 18. 20:43
9/16 anonim válasza:
Szerintem te csak szrakozol. Nem beszél igy egy ember, aki komolyan fél, és nem ezt adja elő, mint te.
Nem tudom megérteni, hogy egyáltalán miért és hogy vetemedhetsz idáig? Mi lesz akkor ha egyszer igazán nagyon nagy bajban leszel? és mindazokat addig a műkérdéseiddel hülyére vettél, már nem fognak neked hinni, és ott fogsz állni segitség nélkül?
10/16 anonim válasza:
Kizárt, hogy szeret. Elvett feleségül/hozzádment, elment eléd a munkahelyedre meg még meg is puszilt???? Biztos hogy nem szeret, ezért semmi értelme a házasságotoknak! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!