Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit választanátok? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit választanátok? A boldogságot, vagy a biztos megélhetést?

Figyelt kérdés

A házasságom már nagyon régóta nem működik. Teljesen elmegyünk egymás mellett, többszöri javítgatások után is. Van két gyermekünk. Anyagi téren nincsenek nagy problémáink, szépen megélünk. Viszont boldogtalanul. A legnagyobb problémám az, hogy a gyerekekre sem szakít semmi időt. Tény, hogy sokat dolgozik, de ha van egy kis szabadideje minden más előrébb való mint ők.

Találkoztam valakivel, ő egészen más. Soha sem kaptam annyi szeretetet a férjemtől mint tőle, a gyerekeket is imádja és a gyerekek is őt. Annyira más. Még soha nem találkoztam ilyen emberrel aki így állt volna hozzám. Viszont ha elhagynám a férjem miatta, akkor kicsit szegényesebben tudnánk élni. Nem tudom mit tegyek. A családom nem segít dönteni. Azt hiszik, hogy csak megvesztem a jó dolgomban. Nem tudom mi lenne jó a gyerekeknek is, kicsik még, megbeszélni nem lehet velük.

2013. okt. 17. 06:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik legrosszabb döntés egyik kapcsolatból a másikba menni. Adott egy rossz házasság, amit úgy tűnik, a kérdező nem tud helyrehozni. De magától nem lép ki belőle, mert nyúl. Pedig azt kéne. És nem egy másik férfira támaszkodni, hanem a családtagokra. Aztán, ha a kérdező összeszedi magát, jöhet az új. De egyből egy új, az mindig veszélyes.
2015. jan. 16. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!