Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok? A boldogtalanságot (párkapcsolat), de anyagi jólétban vagy a boldogságot, de nélkülözve?
én az elsőben vagyok
boldogtalan, de legalább nem éhezem
mert éhezve sem biztos, hogy boldog lennék egyedül.
nem biztos h éhezni kell a nélkülözés alatt. Lehet úgy is élni, h a szükséges dolgok megvannak, de többre nem telik, mégis boldog az illető...
és lehet úgy is h akármelyik üzletbe bemegy, megtud venni magának bármit, és boldogtalan, mert nincsen normális párkapcsolata
ez igaz.
engem pl az emberek csak kihasználnak, mindenbe én vagyok a rossz, barátaim nincsenek, kimagasló tehetségem sincs, párkapcsolataim eddig mind kudarcba fulladtak, dög unalom az életem, pedig nem vagyok egyáltalán rossz ember...
viszont meg tudok venni magamnak bármit (nem méregdrága ruhákra meg dolgokra kell gondolni)
Szóval szívesen adnám ezeket a boldogságért..
kedves előző
én UGYANEZ vagyok!kivéve a vásárlási szokásokat
és szenvedek így egy párkapcs-ban
csupán, mert ha ez nem lenne, csak otthon ülnék egyedül.
nincs egy barátom sem. senki.
én meg a barátomat cserélném le barátokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!