Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit választanátok? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit választanátok? A boldogságot, vagy a biztos megélhetést?

Figyelt kérdés

A házasságom már nagyon régóta nem működik. Teljesen elmegyünk egymás mellett, többszöri javítgatások után is. Van két gyermekünk. Anyagi téren nincsenek nagy problémáink, szépen megélünk. Viszont boldogtalanul. A legnagyobb problémám az, hogy a gyerekekre sem szakít semmi időt. Tény, hogy sokat dolgozik, de ha van egy kis szabadideje minden más előrébb való mint ők.

Találkoztam valakivel, ő egészen más. Soha sem kaptam annyi szeretetet a férjemtől mint tőle, a gyerekeket is imádja és a gyerekek is őt. Annyira más. Még soha nem találkoztam ilyen emberrel aki így állt volna hozzám. Viszont ha elhagynám a férjem miatta, akkor kicsit szegényesebben tudnánk élni. Nem tudom mit tegyek. A családom nem segít dönteni. Azt hiszik, hogy csak megvesztem a jó dolgomban. Nem tudom mi lenne jó a gyerekeknek is, kicsik még, megbeszélni nem lehet velük.

2013. okt. 17. 06:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom, kicsit azt érzem a kérdésben, hogy nem 2 ember, és 2 élethelyzet között kell döntened, hanem 2 anyagi helyzet között...
2013. okt. 17. 09:42
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a gyerekeknek biztos pontra van szuksege. Aki ebben a kapcsolatban ugy nez ki nem te vagy, hiszen nem tudsz az erzelmeiden uralkodni. Ha valasra kerul esetleg a sor, remelem ugyanugy jarsz, mint az ismerosom ex-felesege es sikerul elperelni toled a gyerekeket, te meg fizethetsz es mehetsz "megveszve a kandurkadhoz boldogodni".
2013. okt. 17. 10:08
 13/21 anonim ***** válasza:
9%

Első válaszoló vagyok.

Szép kis barát lehet, ha besegít a házaséletbe....

Másrészt tök jó, h az előbb még csak elhanyagolt, most meg hirtelen kiderült, h bántalmaz meg stb...

Nem átlátszó, áhh dehogy;)

2013. okt. 17. 10:25
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha engem bántana a párom -akár testileg, akár lelkileg- nem tudnék vele maradni, akár milyen zsíros a bankszámlája. Viszont nem is ugranék bele azonnal egy másik kapcsolatba. Bár valószínűleg ez azért is van így, mert én megállok a saját lábamon. Engem soha nem kellett eltartani!

gem nem kellett soha eltartanod

2013. okt. 17. 10:56
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy rávilágítottatok arra, hogy bármi is van engem fognak elítélni. Nem tudom mi köze van ennek a kérdésemhez, de dolgozok itthon, ami nem túl sokat de hoz a konyhára. Mivel picik még a gyerekek és segítségem nincs így nem vesznek fel sehová. Nem vagyok érzelmileg labilis, eddig is a gyerekek kényelmét néztem azért nem léptem. A barátról meg csak annyit, hogy egy ujjal nem értünk egymáshoz. Azt hittem, lesznek itt olyan emberek akik megértenek, sajnos nincs akivel meg tudnám beszélni ezeket a dolgokat. Szerettem volna, mások véleményét is tudni.
2013. okt. 17. 10:58
 16/21 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Utolsó sor storno. Bocsi
2013. okt. 17. 10:59
 17/21 anonim ***** válasza:
én ha férfi lennék, nem téged választanálak, az biztos... az írásaid alapján totál megkeseredett vagy!
2013. okt. 17. 11:03
 18/21 anonim ***** válasza:

Tehát eltűrtél már megcsalást, verést, megalázást. Mi ehhez képest egy kis boldogtalanság.

Az a baj, hogy egyértelmű, hogy neked elsősorban a pénz a fontos. Máskülönben nem tennél fel ilyen kérdést. Ha azt írtad volna, hogy boldogtalan vagy, a férjed megcsalt, bántott, megaláz, 10-ből 9-en biztos azt írták volna, hogy hagyd el. De így...

Szerintem úgy lenne tisztességes, mind a két férfival, és a gyerekekkel szemben is, ha elhagynád a férjed, de nem kezdenél azonnal új kapcsolatba, hanem egyedül kezdenél új életet velük. Aztán később persze alakulhat úgy, hogy kapcsolatba kerültök. De azon azért gondolkozz el, hogy mennyire rendes ember az, aki kikezd a barátja feleségével. Szerintem semennyire.

2013. okt. 17. 14:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Higgyétek el nem a pénz motivál. Volt aki felnyitotta a szememet, hogy másképp is lehet élni és nem muszáj mindent eltűrnöm. Eddig csak azt hallottam mindig, hogy ne foglalkozzak semmivel, mert egyedül nem megyek semmire két gyerekkel. Akárhányszor próbáltam a saját sarkamra állni soha nem volt mellettem senki.
2013. okt. 17. 16:47
 20/21 piroska és a farkas ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én azt hiszem, hiszek abban, hogy egy családban a gyerekek akkor lesznek boldogok, ha a szülők boldogok. Nem elégedettek,hanem VALOBAN boldogok. Döntsd el szerintem, hogy ki az az ember, akivel igazi családnak érzed magatokat, és ne legyen más szempont.
2015. jan. 15. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!