Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit választanátok? A boldogságot, vagy a biztos megélhetést?
A házasságom már nagyon régóta nem működik. Teljesen elmegyünk egymás mellett, többszöri javítgatások után is. Van két gyermekünk. Anyagi téren nincsenek nagy problémáink, szépen megélünk. Viszont boldogtalanul. A legnagyobb problémám az, hogy a gyerekekre sem szakít semmi időt. Tény, hogy sokat dolgozik, de ha van egy kis szabadideje minden más előrébb való mint ők.
Találkoztam valakivel, ő egészen más. Soha sem kaptam annyi szeretetet a férjemtől mint tőle, a gyerekeket is imádja és a gyerekek is őt. Annyira más. Még soha nem találkoztam ilyen emberrel aki így állt volna hozzám. Viszont ha elhagynám a férjem miatta, akkor kicsit szegényesebben tudnánk élni. Nem tudom mit tegyek. A családom nem segít dönteni. Azt hiszik, hogy csak megvesztem a jó dolgomban. Nem tudom mi lenne jó a gyerekeknek is, kicsik még, megbeszélni nem lehet velük.
Első válaszoló vagyok.
Szép kis barát lehet, ha besegít a házaséletbe....
Másrészt tök jó, h az előbb még csak elhanyagolt, most meg hirtelen kiderült, h bántalmaz meg stb...
Nem átlátszó, áhh dehogy;)
Ha engem bántana a párom -akár testileg, akár lelkileg- nem tudnék vele maradni, akár milyen zsíros a bankszámlája. Viszont nem is ugranék bele azonnal egy másik kapcsolatba. Bár valószínűleg ez azért is van így, mert én megállok a saját lábamon. Engem soha nem kellett eltartani!
gem nem kellett soha eltartanod
Tehát eltűrtél már megcsalást, verést, megalázást. Mi ehhez képest egy kis boldogtalanság.
Az a baj, hogy egyértelmű, hogy neked elsősorban a pénz a fontos. Máskülönben nem tennél fel ilyen kérdést. Ha azt írtad volna, hogy boldogtalan vagy, a férjed megcsalt, bántott, megaláz, 10-ből 9-en biztos azt írták volna, hogy hagyd el. De így...
Szerintem úgy lenne tisztességes, mind a két férfival, és a gyerekekkel szemben is, ha elhagynád a férjed, de nem kezdenél azonnal új kapcsolatba, hanem egyedül kezdenél új életet velük. Aztán később persze alakulhat úgy, hogy kapcsolatba kerültök. De azon azért gondolkozz el, hogy mennyire rendes ember az, aki kikezd a barátja feleségével. Szerintem semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!